donderdag 10 juli 2014

Kwantum gordijnen opmeten

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen!

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk onze meetinstructies voor het inmeten van je raamdecoratie. Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. We hebben een instructievideo en printbare meetinstructies voor je opgesteld.


Je ziet zo meteen hoe je een gordijn opmeet. Deze instructies kun je ook nog eens rustig nalezen door de meetinstructie als PFD-bestand te downloaden. Bij Kwantum maken we het je graag gemakkelijk.

Zo bereken en bestel je gemakkelijk diverse raambekleding op maat. Bovendien kan je gordijnen of raamdecoratie door ons laten inmeten en ophangen. Net zo makkelijk en dan weet je zeker dat het past!


Het is daarom belangrijk je nieuwe raambekleding nauwkeurig in te meten, zodat je zeker weet dat het past en je genoeg stof koopt. Het inmeten kan lastig zijn, omdat dit verschilt per maakwijze. Gordijnen of raamdecoratie laten inmeten.


Opmeten gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede. De hoogte meet u vanaf de vloer tot bovenzijde van de gordijnroede. Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’.


Kies voor een enkele plooi, een dubbele plooi, een driedubbele plooi of een vlinderplooi. Hoe dikker de plooi, hoe meer stof je nodig hebt. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Showroom Bezoek onze showroom op Vreelandseweg 40C te Hilversum. Kom direct naar één van onze winkels.


Je gordijnen opmeten - Meet vanaf de roede of rails strak en recht tot op de hoogte waarop je de gordijnen wilt hebben.

Neem de kortste kant als hoogtemaat. Laat de gordijnen altijd enkele centimeters boven de ondergrond vallen: zo hangen ze altijd vrij. Door te kiezen voor gordijnen met dessin kun je net dat persoonlijke tintje aan jouw interieur geven.


Met een dessin in zachte, warme tinten creëer je een gezellig en knus effect. Veneta geeft u het juiste advies. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maten voor uw raamdecoratie ontvangt? Dan is het van belang om uw ramen op een goede manier te meten.


Omdat het gordijnen opmeten best lastig kan zijn, hebben wij stap voor stap uitgelegd waar je aan moet denken wanneer je je gordijnen opmeet. Bij iedere stof op onze website staat vermeld wat de samenstelling van de stof is. Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag: je wilt je er thuis voelen.


De kleuren van je interieur spelen daarbij een belangrijke rol. Met de kleur van de vloer, muren en gordijnen leg je de basis voor je inrichting. Voor gordijnen onder de rail meet je de hoogte van de vloer tot aan de onderzijde van de. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen.


Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. Ook voor gordijnen geldt: Kwantum , daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts