maandag 28 juli 2014

Theedoek pip studio

Kies uit producten vanaf € 110. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Happy products for happy people.

Voor 22:bestel morgen in huis. Onze theedoeken zijn gemaakt van katoen en zijn bedoeld om je servies mee af te drogen. Het keukentextiel heeft vrolijke designs en passen allen goed bij elkaar. Match jouw keukentextiel met de rest van ons Pip servies uit bijvoorbeeld de Floral collectie.


De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Vul jouw collectie handdoeken aan met een baddoek, douchelaken of een washandje van Pip. Wil je jouw gasten ook laten genieten van de fijne handdoeken van Pip ? Bij Pip hebben we veel verschillende woonaccessoires om uit te kiezen.

Pip Studio heeft een ruime collectie met zachte handdoeken. Pip brengt elk jaar nieuwe collecties uit dus het is leuk om de accessoires in jouw huis per seizoen te wisselen. Het Hummingbirds dessin is een speelse print van fruit en bloemen. De theedoek heeft een afmeting van 60xcm. Het theedoek met bedrukte en geborduurde elementen maakt deel uit van het Royal home textiel.


Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Uw vaat is in een handomdraai schoon met de theedoek van het merk DDDDD. Theedoek DDDDD Leo Anthracite (6-delig). Gratis bezorging vanaf 20.


Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het grootste assortiment in beddengoed en woontextiel online: slaaptextiel. Romantische Markenartikel von PiP Studio.


Bademode, Bettwäsche und Homewear! De vrolijke Blushing Birds theedoek komt uit de collectie van het bekende merk PiP Studio. In de doek zit een apart geweven patroon wat zorgt voor een erg mooi effect.


De gestikte randen zorgen dat de doek niet gaat scheuren.

Verder is de doek voorzien van een prachtige bloemenprint. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. De keukentafel is de plek in huis waar de meest vertrouwelijke gesprekken plaatsvinden.


Breng het voorjaar de keuken in: hang deze vrolijk gebloemde PiP Studio theedoek uit de Fantasy serie op! Groot aanbod Keukendoeken online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts