maandag 28 juli 2014

Blokken letters

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bestel nu uit ons uitgebreide assortiment blokken. Meer tijd voor samen spelen!


Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Letter blokken meisje vierkant strak. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over houten letter blokken te lezen?

Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene houten letter blokken materiaal is hout. De blokken zijn extra groot, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen pakken, en niet in hun mond kunnen doen. Op de blokken staan cijfers, letters en afbeeldingen. In de doos zitten blokken.


De kleur van de blokken zijn. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Op de ene kant staan letters andere kant dieren en je kunt er op mee puzzelen of bouwen bekijk ook mijn andere advertenties.


Leer ze stapelen en bouwen en leer ze ondertussen alle letters van het alfabet herkennen in stijl met deze geweldige blokken set.

En natuurlijk ook fantastisch leuk, gewoon op een boekenplank als decoratie. En in het wit met het alfabet. Houten blokken met letters , deze zijn los verkrijgbaar, zodat je een naam of woord kan bestellen. De houten blokken hebben verschillende tinten met op de ene kant een hoofdletter en de andere kant een kleine letter.


De letters zijn gegraveer dus zullen niet vervagen. Wij als team Hip en Hout doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te helpen en aan al je. Met deze werkbladen kan de kleine letter a in het blokschrift aangeleerd en geoefend worden.


De werkbladen hebben een niveauverschil en worden steeds iets moeilijker. Van vrijere vormen en grotere letters , wordt de letter steeds kleiner en tussen schrijflijnen geoefen totdat de letter keurig zonder lijnen geschreven kan worden. Kijk goed hoe je de letter a moet schrijven. Ga met verschillende kleuren potlood over de letter a en oefen daarna de letter zo vaak mogelijk op de stippellijnen. Probeer dan zelf de letter a in het grote blok onderaan te schrijven.


Dit mag soms een heel kleine letter a zijn, maar ook een grote! Schrijf het vak vol met de letter a. Deze stoere robuuste naamblokken zijn mooi op de babykamer of kinderkamer en zijn erg leuk om te krijgen maar ook als kraamcadeau erg geschikt. Uniek, persoonlijk en tijdloos! De andere letters kunnen met de app van het spel gevonden worden.


Ook hierbij werd een tip getoond over het te raden woord. Er zijn vier tot vijf opnamen per dag.

Bijna geen letters , bijna geen antwoorden. Maar toch vindt Jeroen met succes recepten. En Ben plooit dubbel van het lachen. Blokken -kandidaat Renaat geeft raad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts