woensdag 2 juli 2014

Colormatic 2k blanke lak

Colormatic 2k blanke lak

Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. K blanke lak voor MoTip verf spuitbussen. Colormatic is het hoogste segment merk uit de MoTip Dupli-Color groep. Hierdoor ben je er van verzekerd dat deze blanke lak niet zal reageren met MoTip verf spuitbussen op basis van acryl.


Het heeft een zeer goede vloeiing en is goed polijstbaar. Gebruiksaanwijzing: De verharder is verpakt in een separate cartridge in de bus. Spuitbus 2K BLANKE LAK Colormatic.


Uitermate geschikt voor SPOT REPAIR. Snelle droging, zeer goed verloop. Zeer goed bestand tegen UV, krassen en benzine. Deze colormatic 2k spuitbus bevat blanke lak en een aparte ruimte met harder.


Deze worden gemixt door de bus op zijn kop te houden. Het complete verfsysteem biedt hoogwaardige verfspraykwaliteiten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. ColorMatic - het merk van de professional voor de professional.


CMP 1K filler beige 400ml. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Stap 1: schoonmaken, schoonmaken, schoonmaken …. Dankzij de geweldige UV-bescherming vergeelt deze blanke lak niet. De voordelen van een componenten blanke lak zijn talloos. Deze High Solid blanke lak heeft een goede vulkracht, een uitstekende hechting en een uitstekende vloeiing.


Door middel van de verharder welke geactiveerd word door een binnenpatroon in deze spuitbus word deze lak uitermate sterk. De blanke lak is kras en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, en is UV-bestendig. Deze Standox Medium Solid blanke lak heeft een goede vulkracht, een uitstekende hechting en een uitstekende vloeiing. Hoogglanzen sneldrogend en extreem krasvast. Geschikt voor het behandelen van ondergronden van staal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden.


Bestand tegen benzine, UV-stralen en weersinvloeden. De Standox lakken zijn verkrijgbaar in spuitbus 150ml en 400ml, lakstift en een lakpen. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder spuitbus, met een keus uit colormatic. Ring onderin draaien, trekken, draaien en schudden. Makkelijker wordt het niet Bezorgen geloof ik ook wel in België Had er ook een keer een bus meegenomen bij de automaterialenzaak.


Motip blanke lak hittebestendig - spuitbus 400ML. Nadat de laklaag is aangebracht zal er een blanke lak overheen moeten worden gespoten. Veiligheid:-Kan alergische reactie ontstaan door toegepast isocyanaat in product. Blanke lak spuitbus € 95.


Je brengt de autolak namelijk zelf aan. Een ander voordeel van het zelf aanbrengen van de lak , is dat je je auto niet weg hoeft te brengen. Je kunt de lak direct aanbrengen op de beschadigde plekken.


Deze 2-componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig polijstbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts