dinsdag 15 juli 2014

Gerard van den berg bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bestel Online of Bezoek de Winkel. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.


Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Zoek naar gerard van den berg op de nieuwe KensaQ. Bekijk alles met gerard van den berg ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Als zoon van een meubelmaker leerde hij de fijne kneepjes van het vak in het bedrijf van zijn vader. Dutch design meubels van Label.


Al als kleine jongen op de basisschool heeft hij zich verdiept in schilderen en beeldhouwen.

Label is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen. Meubels voor de laagste prijs. Korting op Vans Collectie.


Gerard van den Berg Banken , Stoelen, Fauteuils en meer - Label label. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken.


Samen met zijn broer Ton heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan hun bedrijf. Beide groeiden op als zonen van een meubelfabrikant. Daar hebben ze beide het ambacht leren uitoefenen.


Alle producten zijn leverbaar in diverse stoffen van merken als Kvadrat en De Ploeg en ledersoorten zoals de Cuba, Habanna en het alom bekende Rancho leder. Specialistisch advies nodig? De Hidde Fauteuil van Label is op dit moment het succesnummer uit de brede collectie van de meubelmakers. De vorm van de stoel heeft veel weg van een baseball handschoen en dan maakt dat je er het liefst meteen in kruipt. De Label First class, de ‘eersteklas vliegtuigstoel’ van Label, ontworpen door Gerard Van den Berg.


Vergeet de reis of denk er aan terug wanneer u wegdroomt in deze heerlijke fauteuil. Voor de prijs van een first class ticket kunt u dit keer de stoel houden. In plaats van dat hij na een lange reis weer de andere kant opvliegt.

Kris is de kameleon onder de banken en enorm comfortabel. Nymegen (GE) Originele Gerard vd Berg Charly Flex Fauteuils Montis. De tijdloze en eigentijdse Label meubelen zijn echt, eerlijk, ruig en robuust en krijgen in de loop der jaren steeds meer een doorleefd karakter. Hij begon zijn carrière bij de dagbladpers en was verslaggever bij Attentie, de actualiteitenrubriek van de NCRV. De Label Gigi is een fauteuil waar u in vele zitmogelijkheden kunt plaatsnemen.


Even zitten met een kop koffie of liggend een boek lezen of tv kijken. Het kan allemaal met de Gigi fauteuil! De fauteuil heeft mooie ronde lijnen en het lage design geven haar een uitnodigende uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts