maandag 7 juli 2014

Marokkaans servies webshop

Bekijk ons unieke assortiment serviezen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Welkom in de Marokkaanse webwinkel van El Kantra.

De winkel om online Marokkaanse spullen te bestellen. Marokkaans aardewerk is in vele kwaliteiten verkrijgbaar in Marokko. Verschillen in loodgehalte, afwerking , gladhei details en fijnheid van de patronen kunnen aanzienlijk zijn.


Wij kopen het Marokkaanse aardewerk niet op van groothandelaren waar meerdere kwaliteiten gemengd worden. Het beste Arabische servies vindt u bij Arabfoodlovers. Gomsa verkoopt lampen, meubelen en accessoires uit Tunesie, Marokko, Egypte, India en overige landen. De collectie is in ieder interieur toe te passen.


Met de Marokkaanse theepot Moroccan van Bama zet je op authentieke wijze intense Marokkaanse thee, verse muntthee, of gewoon jouw favoriete thee. De zilveren kan heeft een elegant design met subtiel patroon aan de onderzijde.

De lange tuit, het spitse deksel en de gekrulde handvat geven de Marokkaanse theekan een authentiek karakter. Alle wastafels in de collectie van El Kantra komen uit Marokko. Info over marokkaans servies online.


Resultaten van zoekmachines! Uw Marokkaanse online winkel - De grootste Marokkaanse winkel. Marokkaanse producten die in Marokko nog steeds op een traditionele manier met de hand gemaakt worden. Vaak zijn dit kleine familiebedrijfjes waar soms wel generaties aan het werk zijn.


Omdat elk product met de handgemaakt is, is elk product uniek. Grappig genoeg komen deze schattige kopjes helemaal niet uit Marokko, ze komen namelijk uit Bat Trang, Vietnam. Het dorpje Bat Trang is al eeuwenlang het pottenbakkerscentrum van Vietnam. In onze webshop maakt u eenvoudig een keuze uit Marokkaanse kasten, tafels of stoelen.


Natuurlijk niet alleen voor in de woonkamer, maar ook voor de inrichting van uw slaapkamer of keuken zijn onze meubels veelzijdig toepasbaar. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een gepast interieuradvies met Marokkaanse meubels. Kerst servies is heerlijk kitsch en heb je vaak in hele sets, van borden en kommen tot een grote schaal. En heb je wel eens aan chic Engels servies , Turks servies , of vintage servies gedacht? Bijzonder: scheepsservies.


Porseleinen servies is weliswaar mooi en stijlvol, aan boord wil het er wel eens onstuimig aan toe gaan. Een vleugje oud mysterieus.

Discover the magic of marrakech! De webshop vol met handgemaakte producten uit Marokko. Marokkaanse zilveren dienbladen kunnen ook met een houten onderstel als salontafel geleverd worden. Theeglazen hebben wij in allerlei kleuren en vormen.


Van Marokkaanse theeglazen tot en met een Turkse theeglas. De Oosterse beker kan ook in de badkamer. Tussen eeuwenoude balken en ruwe stenen muren schiep het paar een kleurrijke eigen werel met o. Het prachtige groene Marokkaanse servies. Het Marokkaanse plaatsje Tamegroute staat bekend om zijn groene, handgemaakte aardewerk dat gemaakt wordt volgens geheim recept.


Met behulp van onderstaande foto’s zal je wel begrijpen wat ik daarmee bedoelde. Magische kleuren, heerlijke geuren en een rijke cultuur. El Ramla Hamra (Het rode zand) neemt je mee naar de sferen van Marokko.


Met de mooie Marokkaanse woonaccessoires creëer je een vleugje Marrakech in je eigen woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts