maandag 7 juli 2014

Muursticker bloesemboom

Muursticker bloesemboom

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kies uit producten vanaf € 140. Bloesemboom XL pink licht roze € 44.


Afmeting 118cm hoog en 155cm breed. Kies je favoriete kleuren voor de boomstam en blaadjes (keuze uit twee verschillende kleuren blaadjes). Grote muursticker bloesemboom met mint en witte bloesem blaadjes voor in de kinderkamer of babykamer. Vergeet uw rakel niet mee te bestellen. De trend van dit moment is een muursticker van een boom op de kinderkamer of babykamer.


Tover elke kamer om met een kleurrijke en originele sticker van een bomen. Tip: leuk de boom op door het te combineren met bijvoorbeeld 3D vlinders! De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen, iedereen kan het doen!


Muursticker bloesemboom

Maak er een vrolijke en gezellige kamer van met een van deze prachtige boom muurstickers. Kies hieronder uit een breed assortiment van muurstickers met bomen in allerlei soorten kleuren en maten. Tip: maak er je eigen creatie van! Vrolijk de kinderkamer op met muurstickers ! Een kinderkamer leuk aankleden is niet altijd makkelijk.


Een muur verven of behangen is veel werk en prijzig. Met een muursticker ziet de kinderkamer er meteen fris en vrolijk uit. Muurstickers zijn gelukkig een gemakkelijk en goedkoop alternatief. Koop hem snel bij onze partner webshops.


Deze muursticker set wordt geleverd met een set bloesemblaadjes, zwaluwen en vlinders. De tak kan gespiegeld geleverd worden zodat de tak aan de rechterkant van de boom geplakt kan worden. Ideaal om de babykamer of kinderkamer mee in te richten. Bij ons vindt u leuke muurstickers voor de kinderkamer en babykamer.


Wij hebben een breed assortiment kleurrijke bomen en takken met of zonder uiltjes, aapjes en andere dieren. Ook leuk zijn onze groeimeter muurstickers. Een speelse manier om de groei van uw kindje bij te houden.


Tevens hebben wij een aantal mooie en lieve tekst muurstickers. Deze pin is ontdekt door Meeha Meeha. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Javascript is uitgeschakeld.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Mooie muursticker van een boom met bloesem aan de takken. Luxe kwalitatief hoogwaardige muursticker bloesem boom. Vorige Artikel van Volgende. Gratis verzending Kunst bloesemboom 220cm vertakt.


Muursticker bloesemboom

Siezer is de unieke muursticker winkel van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts