vrijdag 25 juli 2014

Riviera maison badmat

Riviera maison badmat

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Wanneer u een badmat wilt neerleggen in de badkamer, is het ook nu belangrijk om de kleur af te stemmen met de kleur van uw tegels, badhanddoeken en andere accessoires. Zo creëert u één geheel in de ruimte.


De badmatten van Rivièra Maison hebben. Het sfeervolle merk gebruikt inspiratie van grote wereldsteden en landelijke gezelligheid. Doordat het merk zeer populair is wordt het ook vaak terug gevonden en vele huishoudens. Denk aan Engelse cottages.


Riviera maison badmat

Door het verschil in pool hoogte staat in het midden het woord Bath. De mat heeft een vrolijke groene print met palmbladeren, die de badkamer in een handomdraai een botanische twist geeft. Koude voeten in de badkamer is vanaf nu verleden tijd. Deze badmat voelt heerlijk zacht.


Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Vandaag bestel vandaag verzonden! Met de nieuwe Pure Elements Nlijn van Rivièra Maison komt u helemaal tot rust.


Daarnaast biedt Rivièra Maison een ruim aanbod aan in handzepen, Sun protection sprays, After Sun Sprays en andere. Geen koude voeten meer in de badkamer met deze prachtige badmat ! In de badkamer kunt u echt een momentje voor uzelf nemen. Heerlijk in bad of een fijne, warme douche.


Het is dan ook fijn als ook. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Antraciet grijze riviera maison badmat ziet er nog keurig uit. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met de badmat uit de Rivièra Maison collectie kies je voor luxe in de badkamer. Met de collectie van Rivièra Maison creëert u een fijn thuisgevoel. Vergelijk direct online bij diverse webshops.


Welkom in de webwinkel van Jolijt. De woonwinkel waarbij sfeer voorop staat, van zowel accessoires tot kompleet interieur. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


In onze collectie komt u uiteraard ook alle topmerken tegen zoals Aquanova, Sealskin en Walra. Badmat van riviera maison.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts