dinsdag 29 juli 2014

Deurposters zelfklevend

Deurposters zelfklevend

Posterbehang Cars prijzen vergelijken. Soorten behang op beslist. De deurposters worden standaard afgedrukt op zelfklevend vinyl van hoge kwaliteit, wat een garantie is voor de duurzaamheid. Zelfklevend vinyl deurposters Het zelfklevende vinyl van de deurposters is ook geschikt voor gebruik buiten, in weer en win bij hoge en bij lage temperaturen. Alleen tijdens het plakken is een temperatuur van meer dan 5°C vereist, en van meer dan 15°C aanbevolen.


In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment aan deurposters ! Van deurposters met landschappen of dieren tot deurposters met barok motief of veren, je vindt ze allemaal op deurstickers-webshop. Kies een deurposter uit onze verzameling. Laat een ontwerp, foto, collage of stockphoto afdrukken als deurposter.


Deurposter op zelfklevend vinyl. De poster zit dus altijd mooi strak op de deur. Geen geknoei met plakband. Lichtecht en krasbestendig. De lijmlaag is verwijderbaar.


Deurposters zelfklevend

De opties bij deze deurposters zijn daarom beperkt. Soms kan er nog uit verschillende soorten laminaat gekozen worden. Bij beschadigingen wordt de aard en de omvang altijd vermeld bij de betreffende deurposter. Wat is het verschil tussen een deurposter en deursticker?


Soms wordt een deurposter aangeboden als een product van papier met wat met lijm of dubbelzijdig plakband vast gemaakt moet worden op de deur. Door deze wijze van bevestigen kan de deurposter de deur beschadigen. Een saaie deur fleur je in een handomdraai op met een bloemen deurposter. Of maak het stoer met een Star Wars poster. Hou je van vintage, dan hang je Marilyn Monroe of Audrey Hepburn op de deur.


En een gamer wil natuurlijk een game deurposter. Dit is mogelijk vanwege het enorme assortiment deurposters in onze webshop. De foto die u heeft gekozen wordt op maat gemaakt.


U kunt ook de eigen upload functie kiezen. In ons assortiment vind je kant-en-klare deurposters. Er is keuze uit talloze prints en voor elke ruimte in huis is dan ook een passende deurposter te vinden. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere categorieën, zoals natuur, steden of een deursticker van een deur. Bestel nu bij onze webshops!


Deurposters zelfklevend

Altijd de beste deal voor jou! NL 3dagen retourneren 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen! Door de speciale luchtkanaaltjes in de lijmlaag is de sticker gemakkelijk (droog) te plakken zonder luchtbellen.


Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op. Hier vind je de leukste deurstickers voor iedereen! Verrijk je muur en kies voor betaalbare producten die je mooi vindt.


Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle als je hiervan houdt. Een deurposter is op alle deuren toepasbaar, als de ondergrond maar gla vlak en vetvrij is. Zo kun je behalve tussendeuren ook deuren van een kledingkast of een wandkast voorzien van een mooie deurposter.


Om een deurposter te bestellen. Volg de volgende stappen: 1. Geef de maat van uw deur voor een deurposter op en klik op start. Druk op bestellen om uw gegevens in te voeren. De bestelling wordt binnen werkdagen verstuurd.


Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts