vrijdag 11 juli 2014

Muursticker fee

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Duizenden muurstickers , woonaccessoires, behang, glaskunst en canvas bestelt u bij wall-art.


Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker.

Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Deze online shop gebruikt cookies om u van de beste informatie te kunnen voorzien. Hierdoor wordt de sessie opgeslagen op uw. Muursticker Fee met Wens bij wall-art. Een geweldige combinatie van een muursticker van een fee met een naam naar keus met daarbij glow in the dark stickers van feeën.


De glow in the dark stickers kunnen naar keuze verdeeld worden op de muur rondom de muursticker. Wanneer je liever een andere maat zou willen hebben is dit geen enkel probleem. Sprookjesachtige muursticker voor kleine feetjes, ideaal voor een sprankelende meisjeskamer.

Versier uw kinderkamer of babykamer met deze mooie kindersticker, een mooie sticker in voor op de muur in jongens en meisjeskamers. Gemakkelijk aan te brengen, snelle levering en super service! Stuur ons een bericht met de juiste afmetingen.


Onze muurstickers worden gemaakt op bestelling, daardoor kunnen we flexibel inspelen op jouw wensen. Pimp de meisjes kamer op met deze prachtige muursticker met fee en vlinders voor in de meisjeskamer. Een fee met een toverstaf en acht vlinders, de perfecte muursticker voor het creëren van een magische kinderkamer. Hele mooie muursticker die goed plakt en de kamer helemaal af maakt.


Komt op vel en je kan zelf bepalen hoe je de onderdelen plakt. Meisje van heel blij gemaakt! Deze muursticker kan worden gebruikt als raamsticker of interieursticker voor een slaapkamer. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon.


De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Kleine oneffenheden in de muur zullen hierdoor ook niet opvallen. Afmeting 62cm hoog en 55cm breed.


Vergeet uw rakel niet mee te bestellen. Prachtige muursticker voor in de meisjes kamer.

Deze mooie sticker van een fee staat leuk in elke meisjeskamer. Je kunt zelf de naam van jouw kindje bij deze sticker laten drukken. Je kunt vervolgens de fee , de naam en de sterretjes naar eigen inzicht op de muur plakken. Geef duidelijk aan welke naam je bij deze sticker wilt laten produceren.


Stickers voor meisjes, ideaal om te leven en kleur te geven aan de kamer van de kleinste huis met zijn favoriete legendarische personage. Stickers waarmee je je fantasie kunt ontketenen en creëren een ideale kamer voor uw dochter. Bent u op zoek naar een mooie betaalbare babykamer muursticker ? Stickerkamer heeft de leukste meisjeskamer muurstickers en kinderkamer accesoires die bijna allemaal te personaliseren zijn.


Van gouden hartjes patroon stickers tot nijntje spiegel of een muursticker fee met de naam van uw dochter in sierlijke letters waarbij u de kleuren en afmeting naar wens kunt personaliseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts