vrijdag 4 juli 2014

Steigerhout bord met eigen tekst

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Zet nu je eigen tekst op hout of steigerhout.


Bekijk direct online het resultaat en weet wat je besteld. De steigerhouten wandborden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

Uiteraard worden ook deze borden geheel naar je eigen wens gemaakt. Je kiest zelf de maat, de kleur, de tekst en het lettertype. Met veel enthousiasme werkt ons jonge dynamische team aan de collectie van Snoes. In voornamelijk basic collors vind je hier de leukste prints en teksten op onder.


Wandbord steigerhout met tekst kopen? Wij hebben verschillende wandborden met tekst in gebruikt steigerhout of nieuw steigerhout met white of grey wash. De tekst op de borden zijn geplakt met vinyl stickers. Tekst op steigerhout voor binnen én buiten.


Wanneer je kiest voor de tekst op steigerhout vergrijsd zal je tekst op steigerhout ook zeer geschikt zijn voor buiten. De verflaag beschermt het hout zodoende zodat het hout zich zoals normaal geschilderd hout zal gedragen in de verschillende weerselementen. Kadoshop De Duizendpoot, de leukste winkel van Aalburg, heeft de mooiste tekstborden en stickers.


Mooie en inspirerende teksten. Een tekstbord is een sprekend alternatief voor een schilderij of poster. Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past.


Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel. Het grootste aanbod plastic borden , aluminium borden en veel meer.

Steigerhouten tekstbordje met de tekst. Tekstbordje op steigerhout met de tekst : Because Someone We Love Is In Heaven. Decoratief tekstbord - wandbord - spreukbord van Mooi houten bord met een spreuk: Happiness is not a destination, it is a way of life.


Leuk voor in eigen huis of. Dit kunststof tekstbord wordt voorzien van uw eigen tekst. Voor teksten met meer dan tekens wordt een toeslag van euro berekend. Dit tekstbord is daarnaast verkrijgbaar in kleuren, afmetingen en bevestigingsmethodes. De gewenste opdruk wordt verdiept gegraveerd.


Laat je eigen tekst op hout drukken! Vurenhout geeft een mooie warme en natuurlijke uitstraling. De maten zijn indicatief, doordat hout leeft en dus iets kan uitzetten of krimpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts