donderdag 24 juli 2014

Babykamer playmobil

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Ontdek assortiment Babykamer.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. De geobra Brandstätter Groep vraagt u om cookies te accepteren voor functionele doeleinden. Functionele cookies dienen om uw keuzes op te slaan, om statistieken te.


Aan de commode kan je de handdoeken ophangen. Een mobiel is aan een staaf boven het kinderbedje bevestigd. Het baby figuur kan de rammelaar en de bijtring vasthouden.

Inclusief speelfiguur en babyfiguur. De babykamer kan ideaal gecombineerd worden met het grote herenhuis artnr. Wat geniet ze van haar kleindochter.


Ze zit urenlang met de kleine in de schommelstoel, geeft de fles, verschoont luiers op de verschoontafel en zingt vele liedjes om de baby in slaap te krijgen in haar prachtige roze kinderbed! Bekijk alles met playmobil babykamer ! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Met babybedje, luiertafel, vloerlamp, schommelstoel en vele accessoires.


Leg de baby op de commode om te verschonen. Laat je fantasie de vrije loop en verzin je eigen avonturen! Je kan je eigen baby kamer inrichten met deze playmobilset. De mobile boven het bedje kan echt draaien. Het unieke speelsysteem van PLAYMOBIL stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind.


Met PLAYMOBIL kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie speelgoed!

Playmobil babykamer prijzen vergelijken. Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak poppenwagen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto. Speelgoed tegen de laagste prijzen.


De speelset bevat twee PLAYMOBIL -figuren (oma en baby), een commode, een schommelstoel, een babybedje, een staande lamp, speelgoed en vele andere accessoires. Selecteer een officiële PLAYMOBIL website. Zelfs het kleinste lid van de familie heeft zijn eigen kamer in het poppenhuis. Met mobile boven het bedje.


Zonder doos) alleen de poppetjes ontbreken. Drie sets playmobil , kinderkamer, moeder met buggy en kind met hobbelpaard. Met veel liefdevol ontworpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts