vrijdag 18 juli 2014

Metallic verf kleuren

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Metallic verf kleuren

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Metallic verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED. Koop metallic -, glans- en glitterverf online Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag?


Vind online alle kleuren verf en het gereedschap om deze perfect aan te brengen. De kleuren beschikbaar in zowel 2ml als 1ml. Benieuwd naar de metallic verf kleuren waar je gebruik van kunt maken?


Je hebt de keuze uit een breed assortiment, om jouw muur op een prachtige manier af te werken. We kunnen de verf bovendien voor je op kleur mengen, gewoon aan de hand van de RAL-code waar je naar op zoek bent. Decoreer je meubels en accessoires met gou zilver, koper of parelmoer. Met onze metallic paint, diverse kleuren verguldwas, metallic wax, bladmetalen en andere metallic producten kun je je oude spullen in no time een hip jasje geven. Aan te brengen met roller of kwast, dit ligt aan het effect dat je hiermee wilt bereiken.


Het is wel zo dat je wat meer werk hebt, aan het strak aanbrengen van de verf. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit. Maar pas wel op: metallic verf accentueert oneffenheden.


De verf is daarom het mooist op een gladde muur. Verdeel de verf na de tweede laag (als deze nog nat is) kriskras met een blokkwast of platte kwast voor een speels effect. Of maak de ondergrond extra gestructureerd met Histor structuurverf.


Metallic verf kleuren

Tip 3: Je kunt de muur ook eerst verven met een matte muurverf in dezelfde kleur. Geef je interieur een nieuwe impuls met Flexa Creations. De watergedragen metallic muurverf voor binnen geeft een glanzend metaal effect. De metaaldeeltjes reflecteren het licht en geven de kamer een eigentijdse uitstraling.


De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. De Carte Colori metallic verf kleur copper komt uit de kleurenkaart Les Lins. Deze kleurenkaart is gebaseerd op sleetse linnenstoffen en bevat tinten die onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Rendement: ongeveer 8-mper liter per laag metallic verf , afhankelijk van de verwerking, ruwheid en porositeit van de ondergrond. Acrylverf op waterbasis in metallic kleuren : gou zilver en koper.


Metallic verf kleuren

Matallic muurverf komt niet vaak voor maak kan heel erg mooi staan. Wil je dat er wand helemaal uit knalt? Wij kunnen metallic muurverf in verschillende kleuren maken en hebben metallic in standaard kleuren. De metallic kleuren zijn niet zomaar voor iedereen, de prachtige diepe tinten hebben een hoge kwaliteit en zeer goede hechting.


Met de metallic leerverf kleuren van Angelus krijg je gegarandeerd een goed resultaat. Het is de perfecte verf om een item een totaal andere look te geven. Angelus heeft zes kleuren metallic leerverf in de collectie.


Hoogkwalitatieve acrylaatverf met een metaalglans. Het is ideaal voor accenten op muren en kleine oppervlakken. De muur krijgt hierdoor een eigentijds en ruig karakter.


Beschikbaar op de mengmachine in kleuren. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts