woensdag 30 juli 2014

Behang regenboog

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je helemaal hierheen gescrold om over regenboog behang te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Er staan 8regenboog behang te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 710.

Het meest algemene regenboog behang materiaal is katoen. Je raadt het al: regenboog. Creëer een unieke en persoonlijke setting in je huis met één van onze vrolijke, gewaagde en buitengewone murals van de regenboog. Iedereen die een kamer binnengaat met een mural uit ons regenboogkleurenassortiment zal zich onmiddellijk lichter, helderder en gelukkiger voelen, net zoals hoe het voelt als je een regenboog in het echte leven ziet.


Behang regenbogen en sterren is een hip kinderbehang voor een lieve kinderkamer. Combineer ook met de andere items met een regenboog print voor een stijlvol interieur van de baby,- of kinderkamer. Wij produceren al het behang zelf.


Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers.

Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. De kwaliteit van het fotobehang was goed Mooi van kleur en geen vieze chemische geur. We vonden het wel jammer dat niet de HELE toegestuurde FOTO kon worden afgedrukt op ons aangevraagde behang. Jullie gingen de foto indelen in delen.


Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in. Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat! Geweldige muursticker van een regenboog ! Heeft u het idee dat het zonnetje nog niet voldoende schijnt in huis? Of bent u simpelweg opzoek naar een leuke decoratie mogelijkheid die zal zorgen voor meer warmte en kleur in huis?


Dan zijn deze stickers de mogelijkheid hiervoor! Ook leuk voor de kamer van uw zoon of dochter! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met dit vrolijke kinderbehang regenboog tover je iedere ruimte snel en eenvoudig om in een vrolijke kinderkamer, een hippe speelruimte of sfeervolle babykamer.


Het kinderbehang regenboog is leuk in combinatie met roze en mintgroene accessoires en met de posters eenhoorn en regenboog. De perfecte basis voor een vrolijke kinderkamer. Kies voordelig kinderbehang op maat.

Vlies behang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Regenboog vliesbehang voor jongens en meisjes.


Papier is goedkoper dan vlies. Vlies kan later makkelijker verwijderd worden, zonder stoomapparaat. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Groot aanbod Goedkoop behang van onder andere BN Wallcoverings, AS Creation en Dutch Artemis.


U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Goedkoop behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts