vrijdag 25 juli 2014

Intratuin vogelbad

Vogelbaden van alle merken op beslist. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Met een bad maakt een vogel zijn veren waterafstotend. Een vogelbadje is dus niet alleen ter afkoeling!


Met een waterbak of vogeldrinkschaal in de tuin geef je vogels koel en vers drinkwater in de zomer en niet bevroren water in de winter. Zorg bij strenge vorst wel dat vogels geen vogelbad kunnen nemen, want bevriezing is een gevaar.

Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Intratuin JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De keramieken vogelbaden zijn verkrijgbaar met vrolijke bloemenprints.


Voor een tijdloze uitstraling kun je kiezen voor het betonnen vogelbad. Voor elke tuinstijl is er dus een vogelbad dat bij de omgeving aansluit. De grootste vogelbaden hebben een diameter van centimeter, de kleinste van ongeveer centimeter.

Plaats het bad op een zichtbare plaats op uw terras zodat u door het raam kan zien dat de tuinvogels een bad komen nemen. In de winter kunt u de schaal ook vullen met vogelvoer. Wanneer het vriespunt is bereikt is het raadzaam om kapot geslagen ijs in het vogelbadje neer te leggen. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen.


Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Hier vind je jouw dichtstbijzijnde vestiging met alle lokale aanbiedingen, activiteiten en openingstijden. Dan is dit vogelbadje zeker iets voor u. Dit vogelbad is een staand ba waardoor hij op veel plekken in uw tuin kan staan. Denk bijvoorbeeld aan een leeg hoekje in uw tuin, waar u een mooi tafeltje met dit bad neer kunt zetten. Daar zullen de vogels zeker van.


Je hebt dan vanzelfsprekend een grotere kooi nodig. Ook kanaries kun je samen houden, maar zet geen mannetjes bij elkaar, die gaan vechten. Vrijwel alle vogels houden van badderen dus zorg ook voor een vogelbadje. Vind vogelbad op Marktplaats. Hij heeft namelijk een ontwerp dat doet denken aan Portugese tegels.


Dat ziet er dus heel mooi uit, maar het vogelbad heeft ook nog eens een belangrijke functie. Past goed bij ons in de tuin. Enige minpunt was de bezorging.

Vond ik wat vreemd maar dat is persoonlijk. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvangt u een nieuw. Ontdek onze groengarantie.


Ook tijdens de zomer kan deze schaal van nut zijn voor het vele leven in de tuin als drinkreservoir of verkoelingsbad voor de vogels. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Intratuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts