woensdag 30 juli 2014

Grijze tegelverf

Net zoals bij andere soorten verf is ook tegelverf is in vele verschillende kleuren te verkrijgen, er is ongetwijfeld een kleur die aansluit bij uw smaak. Let er natuurlijk wel op dat de kleur die u kiest ook past bij andere kleuren die in uw badkamer gebruikt zijn, bijvoorbeeld voor de meubels. Met tegelverf of tegellak geef je oude of vervuilde tegels binnen no time een nieuwe, frisse uitstraling.


Je creëert binnen een dag een geheel nieuwe sfeer en zo pas je bijvoorbeeld eenvoudig een badkamer of toilet aan op de rest van jouw interieur. Bij KARWEI kun je verschillende tegelverf kleuren vinden. Wat dacht je van een mooie grijze tegelverf voor de vloer van bijvoorbeeld het toilet, of een chique en tijdloze zwarte tegelverf voor de tegels in de keuken?


Tegelverf is verkrijgbaar in tal van kleuren. Ga je binnenkort de badkamer, wc of keuken vernieuwen, maar heb je geen zin om de tegels te vervangen? Je kunt tegels ook verven.


Hiervoor heeft GAMMA speciale tegelverf die tegen een stootje kan en die je makkelijk schoon kunt houden. Rain is een blauwe kleur met een grijze ondertoon. Deze kleur geeft rust in elk interieur stijl. Het is een woonkleur, wat het ook uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld een toilet. Het rendement van de tegelverf is 6-mper liter.


Meer weten over de ins en outs van tegels verven? Het voordeel van de grondverf die we hierboven hebben genoem is dat deze overschilderbaar is met alle soorten lakverf op terpentinebasis. Helemaal onderaan de pagina raden we bijvoorbeeld de Sigma S2U Satin aan als lakverf. Bouwmarkten verkopen tegelverf. Maar ook merken Alabastine hebben tegelverf opgenomen in hun assortiment.


Lees van tevoren wel goed de gebruiksaanwijzing. Bij Alabstine tegelverf bijvoorbeeld raden ze aan om de eerste laag nog af te lakken met voor een stoot- en krasvast resultaat. Of ben je uitgekeken op de oude kleur?


Met de tegelverf van Praxis laat je tegels er weer zo goed als nieuw uitzien! Niet alleen scheelt dit je sloopwerk, maar het is ook nog eens een goedkoper alternatief. Onze tegelverf heeft een dekkend resultaat, waardoor de tegels na twee lagen alweer hun oude glans terugkrijgen. Roer de tegelverf goed door met het roerhoutje en giet in het verfbakje.


Grijze tegelverf

Verf eerst de afgeplakte randen en de voegen met de verfkwast. Verwijder losse haren op de kwast door de kwast rechtop te houden. Buig de haren horizontaal.


Laat voorzichtig de haren terugspringen, de losse haren steken nu boven de rest uit en kunnen worden verwijderd. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Sirona is de groen die eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben. Zacht oud groen, prachtig in combinatie met de Jezebel wit, maar ook super stoer met onze donkerder grijze Jinx. Flexa geeft kleur aan de wereld en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur.


Grijze tegelverf

Bekijk de witte muurverf voor binnen en de grijze muurverf binnen waar je naar op zoek bent. En ben je benieuwd naar de mogelijkheden in grijs? De voegenverf heeft het helemaal waar gemaakt.


Super gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren en kan de overtollige verf gemakkelijk weg krijgen. Ik had voldoende met laag om de witte voegen als nieuw te krijgen en met lagen waren de grijze voegen wit.


Grijze tegelverf

En we konden snel terug douchen. Zin om de badkamer, wc of keuken een nieuwe uitstraling te geven, maar geen zin om de tegels te vervangen? Hier heb je niet per se speciale tegelverf voor nodig. Dit kan prima met betonverf of muurverf, mits je de juiste stappen volgt. Laatst heb ik de tegels in de bijkeuken geverfd.


Kan ik mijn tegels verven met betonverf? Sommige tegels zijn te hard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts