maandag 28 juli 2014

Muursticker foto

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Heb je zelf een tekening gemaakt of wil je juist de krabbels van jouw kleine op de muur, maak een scan van de tekening (hoge resolutie) en wij maken er een muursticker van. Muursticker met fotoplank (Artikelen) Ontdek onze nieuwe muurstickers met fotoplank.


De ideale manier om meer sfeer in je woning aan te brengen Perfect op maat gemaakt Heel eenvoudig te plaatsen Montagehandleiding wordt steeds mee.

Absoluut unieke 3D wandsticker van uw eigen foto of bestand. Deze prachtige muursticker wordt contourgesneden zodat u geen randen om de sticker heeft. Heb je inspiratie nodig voor het inrichten van je toekomstige babykamer of kinderkamer?


Wij hebben voor veel babykamer projecten mooie muurstickers ontworpen. Van een kale kamer tot een prachtige kinderkamer met een muursticker als eye catcher. Hier ziet u voorbeelden van kinderkamers en babykamers met een mooie muursticker. Voeg gemakkelijk de foto toe aan de bestelling en viola, binnen enkele dagen later heeft u een mooie foto sticker in huis die net lijkt alsof het een schilderij sticker of verf muursticker.


Ons sticker materiaal is zo plat dat u foto afbeelding net een foto schilderij sticker lijkt of een foto muursticker of een schilderij muursticker.

Naast plakstickers voor in huis hebben wij ook een ruime collectie aan auto stickers! De muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen en laten geen resten achter. Zo maak je in een handomdraai weer een geheel nieuwe kamer! In de online shop van wall-art.


Disney, Hello Kitty, Star Wars, Maja de Bij, voetbal, de meest schattige panda’s en nog heel veel meer. Zowel voor particulieren als voor bedrijven produceren wij fotobehang op maat en foto behang van eigen foto ´s. Ook onze foto database is populair, met een enorme keuze aan prachtige foto ´s voor op de muur, op maat geprint! Muurstickers zijn ideaal voor het snel en eenvoudig decoreren van je muur. Je geeft met een sticker een leuk accent aan die ene muur in bijvoorbeeld de woon-, slaap of studeerkamer of vergaderzaal.


Ook deurstickers en raamstickers behoren tot het assortiment. Bij ons vindt u leuke muurstickers voor de kinderkamer en babykamer. Ook leuk zijn onze groeimeter muurstickers. Een speelse manier om de groei van uw kindje bij te houden. Tevens hebben wij een aantal mooie en lieve tekst muurstickers.


Een eigen muursticker ontwerpen houdt niet alleen in dat u zelf een keuze kunt maken voor een tekst die u aanspreekt of zelf heeft bedacht, de vormgeving van de tekst biedt ook oneindig veel mogelijkheden. Ben je op zoek naar een mooie muursticker boom met fotolijstjes? Dan is deze muursticker ideaal, mooi vormgegeven en snijden we uit op hoge kwaliteit vinyl sticker.


Dit is speciaal bedoeld voor muren waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze boom muursticker.

Stuur ons dan een foto van uw muur (recht aanzicht) en wij sturen een bewerkte foto met de muursticker naar u terug. Heeft u ook al bij onze overige stickers gekeken? Misschien staat er nog wel een andere mooie sticker bij voor u. Bijvoorbeeld een sticker met.


Een van de belangrijkste voordelen van muurstickers is het gemak van het aanbrengen, maar ook van het verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts