vrijdag 11 juli 2014

Bekersifon met beluchter

Bespaar tot wel via kiesproduct. Er zijn sifons in de handel met daarop een automatische beluchter , dit kan in sommige situaties helpen. Je kunt ook een binnenhuis beluchter plaatsen dmv een t stuk in de afvoer leiding, deze dan zo hoog mogelijk plaatsen en voor de sifon, maw het water uit de spoelbak moet eerst door de sifon en komt dan pas langs het t stuk van de beluchter. Op de linker afbeelding hierboven zie je een kunststof bekersifon met beluchter.


Voor een chroom bekersifon of design sifon is er een verchroomd buisje met beluchter te koop. Dit buisje kan op maat worden ingekort en komt tussen het sifon en de muur of vloerbuis.

Deskundig advies en snelle levering. De plugbekersifon is voorzien van een beluchter , waardoor je het sifon kunt ontluchten tegen nare geurtjes. Zo weet je zeker dat je wasbak niet vervelend gaat ruiken. Beluchter afvoer: de werking.


Je weet nu welk probleem je kunt oplossen met een afvoer beluchter , maar hoe werkt de beluchting van een afvoer precies? Wanneer je een PVC beluchter of een ander soort beluchter op je riool plaatst dan wordt de afvoer afgesloten met een klepje. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.


Bekersifon met beluchter – Huishoudelijke apparaten voor thuis buderus-opt. Sifon wastafel, badsifon, sifon douchebak en sifon vaatwasser.

Deze beluchter met lijmverbinding voorkomt dat sifons worden leeggezogen bij bijvoorbeeld het doortrekken van een wc. Hierdoor worden een rioollucht en eventuele bijkomende nare luchtjes tegengegaan. Deze beluchter is voorzien van een lijmverbinding, hierdoor kun je de beluchter eenvoudig monteren op het sifon. Let op: plaats een beluchter.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Als je aan sanitair denkt denk je niet direct aan sifons en afvoeren. Sifons en afvoeren kopen bij HORNBACH. Toch zijn deze onmisbaar als je een nieuwe wastafel of. Vanwege de makkelijke afschroefbare bodemdop is het eenvoudig om dit product optimaal schoon te houden.


Deze sifon is van geborsteld metaal van zware kwaliteit. McAlpine bekersifon groot model met beluchter. Bestel deze en andere McALPINE producten voordelig online bij Sanitairwinkel. Aansluiting sifon -afvoerplug, Wartelmoer. Het kan voorkomen dat een sifon slecht of zeer langzaam leegloopt en een “ klokkend” geluid.


In dat geval is het aan te bevelen om een beluchter te plaatsen. Ben Bekersifon Chroom uiteraard verkrijgbaar bij Sanidirect - jaar garantie - CBW erkend. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met cookies.


Nu heb ik gezien dat er kleine PVC beluchters bestaan die men net achter de sifon van de wasbak kan plaatsen (dus aan de rioolkant).

Hiervoor moet men horizontaal een T-stuk plaatsen waar men bovenop dan die beluchter kan plaatsen. Mijn vraag is nu: - zal dit het probleem verhelpen? Het bekersifon heeft in plaats van een buisje met de plug, een buisje met een wartel met schroefdraad.


Deze wartel kan met behulp van een afdichtring aangesloten worden op een losse plug in de wastafel of op een waste. Een bekersifon wordt meestal gebruikt om op een waste aan te sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts