dinsdag 8 juli 2014

Verduisterende stof voor gordijnen

Uitgebreide collectie in verduisterende en isolerende stoffen. Voering niet noodzakelijk. Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. Kwaliteitsraamdecoratie voor elk budget.


Daarom hebben wij ook een uitgebreid assortiment verduisterende stoffen.

Gordijnen zijn er in vele kleuren en soorten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een motief te gaan of juist een effen kleur. Grote voorraad met snelle levering Wij hebben een grote voorraad waardoor stoffen altijd snel geleverd kunnen worden.


Hoe worden verduisterende gordijnen gemaakt? Verduisterende stoffen worden in drie lagen geweven. Tussen de voorzijde en achterzijde van een stof is een extra laag aangebracht.


Deze zwarte laag zorgt voor de dichte stof.

Bepaal je stof – kies je confectie – bestel! Een ideale verduisteringsstof is de verduisterende voeringstof wit. Deze lichtdichte stof is een absolute topper in onze collectie. Niet alleen om gordijnen te voorzien van een blinderende laag maar ook als goedkope oplossing voor een gordijn is dit de juiste stof. Van onze verduisterende stoffen maak je prachtige verduisterende gordijnen met een stof geheel naar eigen wens.


Een verduisteringsstof is ideaal wanneer je door teveel licht in de slaapkamer niet goed kunt slapen. Deze witte licht dichte gordijnstof is een absolute topper en een echte aanrader voor de kinderkamer en slaapkamers. Geheel verduisterend en goed voor de isolatie.


Aan beide kanten is deze stof wit. Mooie natuurlijke verduisterende stof. De stof heeft een natuurlijke uitstraling door de twee kleuren. Het gordijn is geweven van recycled katoen. Deze stof is halfverduisterend en houdt voor het licht tegen.


De beste keuze zijn lange gordijnen (tot de vloer). Zo houd je al het licht buiten.

Bovendien zijn verduisteringsgordijnen vaak gemaakt van zwaardere stof , wat mooier oogt op een groot oppervlak. U kunt de gordijnen op maat of alleen de gordijnstof kopen. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn.


Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk. Bij Kwantum vind je een breed assortiment aan gordijnstoffen waardoor er altijd een geschikt gordijn voor je bij móét zitten. Van een dunne inbetweenstof tot een dikke verduisterende gordijnstof: elke stof heeft een eigen structuur.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons ruime assortiment! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Maak van jouw huis jouw thuis. Of bezoek één van onze winkels.


Jan Sikkes staat al bijna een eeuw voor vakmanschap en kwaliteit. Met onze ervaring en creativiteit komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen om jouw verduisterende gordijnen aan te passen op basis van je persoonlijke voorkeuren met de beste stoffen en trendy dessins. Kom eens langs in een van onze stoffenwinkels en vraag onze werknemers. Houdt er wel rekening mee bij dit type gordijnen , dat er altijd wat licht langs de kanten van een gordijn kan komen, bijvoorbeeld bij de gordijnrails. Soepelvallende witte dim out stof , zeer geschikt als voering om gordijnen te verduisteren.


De stof kan ook op zichzelf als verduisterend gordijn worden verwerkt, aangezien de stof aan beide zijden hetzelfde uiterlijk en dezelfde kleur heeft. De stof van een verduisterend gordijn is door de dichtheid van het weefsel en de coating aan de achterkant verduisterend. Qua stof hebben we diverse mogelijkheden.


Zo hebben we verduisterende gordijnen van 1 polyester, maar ook van een mix tussen polyester en katoen of een mix van polyester met andere soorten stof. Juist voor een slaapkamer zijn verduisterende gordijnen op maat ideaal. Door de wekelijkse aanvoer van nieuwe stoffen bent u verzekerd dat u kunt kiezen uit de stoffen van de laatste.


Ook alle benodigdheden om gordijnen en overgordijnen zelf te maken, vind je hier. Je hebt keuze uit 2verschillende stoffen. Kies je voor een kant-en-klaar gordijn uit voorraad of heb je liever een op maat gemaakt velours- gordijn ? Alle gordijnen en ophangsystemen worden, mits voorradig, geleverd binnen drie weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts