woensdag 2 juli 2014

Mdf letters

MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Verzending vanaf €in uur. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Mdf letters

De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt. Houten letters van gekleurd MDF Let op: niet alle letters en cijfers (bijvoorbeeld de P, F en 4) kunnen blijven staan. Deze elementen zijn door de vorm topzwaar en kunnen niet zelfstandig staan. Deze kunnen wel tegen de wand leunen of met kleefpads aan de muur bevestigd worden.


Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina. Deze MDF letters zijn ideaal om als decoratie te gebruiken. Eenvoudig te bewerken met verf, decoupage papier, wol of de speciale verfstiften van Posca en Edding. MDF splintert niet, dus kunnen zelfs de kinderen deze letters mooi versieren. De gekozen afmeting geldt voor de hoofdletters en de stokletters (bijv. b,h,k en l.) De overige letters worden in verhouding gemaakt.


It is a very dense hard composite material that is excellent for indoor sign letters and craft letters. The smoothness of the material can assist with producing an even paint finish. This is an indoor rated wood. MDF wooden sign letters come in several thicknesses and have a smooth face that can be routed with decorative edges. Na een aantal dagen hard doorwerken (voor onze laser-snijder tenminste) waren alle letters uit het MDF gesneden en konden we beginnen met de laatste afwerking en het verpakken van de houten letters.


Twee dagen voor de afgesproken leverdatum waren we klaar en konden de letters verzonden worden. Mdf Letters in alle maten en lettertypes. Grote keuze uit lettertypes. Vanaf stuks al korting.


Mdf letters

Bekijk de lettertypes en zie direct hoe een naam of tekst eruit. Losse houten letters zijn goedkoper dan aaneengesloten letters. De eerste letter van je naam. De letters worden geleverd in MDF , ongelakt. Zo onbehandeld zijn de letters erg mooi.


Maar met een kleurtje kan natuurlijk ook. Witte letters of roze, met print. Dit dien je zelf te voorzien. Custom orders under taken, in a range of MDF and Acrylic thicknesses.


Toffe 3d letters in elke vorm en maat, keuze uit diverse lettertypes en houtsoorten. Bij Stickermaster houden we van opvallen, en jij doet dat met de nieuwe houten cijfers die wij aanbieden! Stickermaster werkt met de beste laser en graveer machines die uw product die unieke, professionele en vooral speciale straling geven. Gasten van je feest kunnen er dan een persoonlijke boodschap op achterlaten.


Ook voor wenskaartjes of uitnodigingen zijn grote MDF letters een leuk idee. Dit toffe shirtje is ook verkrijgbaar als romper. De opdrukkleur bij roze, wit en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts