woensdag 9 juli 2014

Histor zijdeglans lak

Geef je kozijnen, deuren en meubels een subtiel glanzend effect met de zijdeglans houtlak. Zijdeglanslak tegen de laagste prijzen. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking.


Hoogwaardige zijdeglans lak voor binnen en buiten. Allemaal perfect op elkaar afgestemd. Onze zijdeglans lak geeft je houtwerk een rustige uitstraling en camoufleert oneffenheden het best.


De lak is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend. Maak favoriet Verwijder favoriet. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de kozijnen, binnendeuren of andere houten oppervlakken.


De lak ruik je niet na het schilderen, dus nooit geen last meer van nare verfgeurtjes. Dit is nu makkelijk gedaan met de speciale anti-slip trapverf! De lak bladert niet van het hout af en blijft er goed op zitten.


Wil jij de kozijnen, de deur of een meubel gaan lakken? De verf voor binnenshuis heeft een mooie zachte glans, is minder milieubelastend en dekt extra goed. Ook bestand tegen krassen en slijtage. De lak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op een ondergrond van hout, of op een andere ondergrond voorzien van een voorgaande (grond)verflaag of plamuurlaag voorzien van grondverf. Dat is ideaal, want daardoor kunnen de kastjes wel tegen een stootje!


Histor zijdeglans lak

De lak dekt goed en is kras- en slijtvast waardoor je minder snel weer hoeft te schilderen en minder verf nodig hebt! Daarnaast kun je de keukenkastjes gemakkelijk. Binnen verven kan tot de onaangename situatie leiden dat er dagenlang een verflucht hangt. Naast dat ik er hoofdpijn van krijg is het gewoon iets waar ik niet op zit te wachten. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze zijdeglans lakverf heeft een mooie lichte glans. In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. Histor lak is een lak zijdeglans geschikt voor binnen en buiten. Deze lak is op terpentine basis en is goed te gebruiken voor het lakken van hout en of ondergronden die met een primer of lak zijn voorbehandeld.


Histor zijdeglans lak

Histor perfect finish lak is goed dekkend en heeft een droogtijd van ongeveer uur. Overschilderen is mogelijk naar ongeveer uur. Histor Exterior Lak is een duurzame verf voor buiten op basis van alkydhars.


Histor Perfect Effects lak zijdeglans zilver 2ml. Deze sterke en elastische lak is bestand tegen alle weersomstandigheden en makkelijk te verwerken – zelfs tot 10°C droogt de lak egaal op. De zijdeglans variant beschermt je houtwerk met een subtiele glans en verdoezelt oneffenheden het best. ONE by Histor is prettig om mee te werken én het resultaat is schitterend.


De verf dekt extra goed en heeft een goede hechting op de ondergrond. Het aanbrengen van de verf is heel gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts