vrijdag 25 juli 2014

Mdf deurlijsten

Eigen Montageteam mogelijk. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.


Goedkope waterwerende MDF deurlijsten van de Plintenstunter.

Keuze uit veel verschillende modellen zodat er altijd wat voor uw interieur bij zit. Onze collectie deurlijsten is uniek te noemen. Hoogwaardig MDF of Grenen.


Onze deurlijsten worden allemaal geleverd in FSC gecertificeerd vochtwerend MDF of in authentiek massief grenen. Bent u benieuwd naar het complete effect van onze deurlijsten in combinatie met bijpassende plinten of wilt u de deurlijsten afhalen in plaats van te laten bezorgen? U heeft een mooie stijl voor uw interieur, echter is de deurlijst die u nodig heeft, te breed om ergens te kopen.


Een plintneut zorgt voor een optimale afwerking tussen plint en deurlijst.

Het MDF dat wij gebruiken voor onze deurlijsten is getest volgens de v313-testmodule. Deze test is speciaal ontwikkeld om de mate van vochtwering van het MDF aan te geven. Wij garanderen de stabiliteit van onze architraven tot een luchtvochtigheidsgraad van. MDF v3heeft een groene kern. In Vlaanderen noemt men ze ook wel chambranten.


Architraven hebben vele benamingen. Hoeklat eiken 22xmm 2cm. De architraven zijn gemaakt van hoge kwaliteit vochtwerend MDF. Alleen in de winkel te koop.


Onze originele producten hebben een authentieke jaren 'uitstraling. Onze producten vinden hun oorsprong in deurlijsten die we zijn tegengekomen tijdens ons werk in oude sfeervolle oude woningen. Beste resultaten voor kunststof tuinplanken op Finecomb.


Deurlijsten , Sokkels en Plinten.

Voor het afwerken van de wanden naast je kozijnen en deuren, heb je een deurlijst nodig. Bijvoorbeeld deze deurlijst MDF wit gegrond 12x68mm 240cm. Deze klassiek gevormde deurlijst is gemaakt van MDF , dit zijn fijne houtvezels die zijn samengeperst, niet splinteren en makkelijk door te zagen zijn. Heeft u alle deurlijsten bekeken en uw keuze kunnen maken?


Of wilt u graag extra informatie over de deurlijst ? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies voor uw woning. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm is toegevoegd. Om vochtwerende MDF te onderscheiden van normaal MDF is een groene pigmentering aangebracht. Technisch gezien heeft deze groene kleur verder geen functie.


Het is dan ook niet moeilijk om een keuze te maken wanneer je deurlijsten gaat kopen. Onze mooie deurlijsten zijn elk wit gegron waardoor je zelf de door jou gewenste kleur binnenlak aanbrengt. Met een deurlijst of raamlijst krijgt een deur een luxe uitstraling, mooi afgewerkt met de neut onderaan de architraaf. De deurlijsten zijn van massief hardhout, dus geen MDF deurlijsten.


Deze zijn ideaal te combineren met de plinten van hout die voornamelijk als vloerplint worden gebruikt. Bekijk hier onze MDF plinten! Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.


Wij staan voor u klaar met advies! De praktische handleiding van Praxis is een uitstekend hulpmiddel. Beschik je over twee linkerhanden?


Dan is het natuurlijk ook een optie om iemand anders hiervoor in te schakelen. Op zoek naar kassementen en deurlijsten ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts