woensdag 16 juli 2014

Iittala uitverkoop

Kies uit 3producten vanaf € 95. Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Fantastische aanbiedingen. Uur Besteld = Morgen In Huis!


De sale is begonnen, met kortingen tot wel op geselecteerde items. Sale has now started with up to discount on selected items.

Find your favourites now – only limited amount of products are available. The offers are valid until. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Deze drank drinkt u natuurlijk uit een schitterende vrolijke beker om de dag goed door te komen!


De producten van iittala zijn modern, puur en strak vormgegeven. Alvar Aalto was een zeer belangrijke persoon in de ontwikkeling van dit merk. Hij geloofde dat iittala -producten essentieel, mooi, nuttig en voor iedereen beschikbaar moesten zijn.


Scandinavisch design met functionaliteit en kwaliteit. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Door je aan te melden geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van. Info over iittala uitverkoop. Resultaten van zoekmachines!


De prachtige streeppatronen van Origo geven elke setting een kleurrijk accent! Het iittala servies heeft een opvallend dessin met een vast en ritmisch patroon in verschillende kleuren. Door de eenvoudige vorm en de grote variatie aan kleuren is Origo gemakkelijk te combineren met andere iittala series, zoals Teema, Sarjaton en. De meeste ontwerpen zijn al vele decennia oud maar nog altijd kunnen de ontwerpen de toets des tijds doorstaan.


Shop hier designklassiekers van zowel bekende als onbekende designers. Geldig zolang de voorraad strekt. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. Een riesling bij een pannetje mosselen of een shiraz bij een goed stuk vlees. Iedere wijnkenner kan pas.


Kookgerei kopen met korting? Koop professioneel kookgerei voor gereduceerde prijzen. Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van € 200. Iittala Essence Rode Wijnglazen L - st.


De dikte van het glas zorgt ervoor dat het kaarslicht versterkt wordt en de flikkeringen vermenigvuldigd.

Een tijdloos ontwerp van Heikki Orvola. Koop vandaag nog uw bestekset en ontvang gratis levering! Een tafel dekken was nog nooit zo makkelijk en inspirerend.


Mix en match eenvoudig servies, glaswerk en bestek naar eigen inzicht en smaak. Vitriini is perfect om al die kleine dingen waar je zo veel om geeft te laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts