vrijdag 18 juli 2014

White wash spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Nu ook achteraf te betalen. Ruim aanbod in glas en spiegels. Alles volledig op maat gemaakt en afgestemd naar uw wens. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


White wash spiegel

Er zitten twee haken achterop om het houten wandpaneel aan op te hangen. Gratis verzending binnen Nederland. Deze mooi spiegel heeft de volgende afmeting: x x 1cm.


Ben je op zoek naar een unieke wandspiegel? Dan is deze wandspiegel van j-line de juiste keuze. Supergave spiegel 70x165cm met een white wash lijst.


White wash spiegel

Alle afmetingen zijn inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed. Grote tuin- kerk raam spiegel , houten frame white wash , heel. Mooi ontworpen spiegel met. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Ronde spiegel in houten white - wash lijst.


Wij bieden deze spiegel te koop aan omdat wij er geen plaats meer voor hebben. Spiegel 70x165cm white wash. De spiegel is zo goed als nieuw. Hoe breng je een wash aan? Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Vind white wash het nu op Kensaq. Inspirierende Daily-Sales. Brocante spiegel die een brocante uitstraling heeft. Doordat de lijst van teakhout gemaakt is, is de spiegel ook goed te plaatsen bij teak meubelen.


Wees de eerste om “ SPIEGEL H40X40X3CM WHITE WASH ” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling.


Wij kunnen een losse spigellijst op maat leveren of incl. White wash spiegels van Loods 5. Dagelijks krijgen wij aanvragen van klanten die graag een spiegel op maat willen, en meestal gaat het dan om grote spiegels. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig. Het verfijnde vervaardigde kader van dit spiegel venster in white wash zorgt voor een gezellige sfeer. Ook voor in Outdoor - Area - een overdekt terras of balkon zeer geschikt.


Verzendwijze (bij afhalen aan huis kiest u voor standaard verzenden) Maak eerst een keuze. Shop al onze gave spiegels online bij WantsNeeds!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts