maandag 18 januari 2016

Tienerkamer behang

Tienerkamer behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 1. Tienerkamer behang op maat gemaakt Als je een keuze voor een mooi tienerkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Voor een tienerkamer is er meer dan genoeg keuze uit wandbekleding.


Zo kun je onder andere kiezen uit diverse soorten, vormen en patronen. Online vind je duizenden soorten tienerkamer behang , vaak veel meer dan in de winkels, wat je weer een ritje naar de winkel scheelt. Het hipste en leukste tienerkamer behang vind je bij ESTAhome.


Ontdek onze collecties en laat je inspireren! Noordwan Room Seven en Eijffinger. Voor jongens en meiden die de kindertekeningen ontgroeid zijn maakten we een selectie behangsoorten met tiener thema`s als fashion, wereldse- en retro motieven.


Behang jongens bij IKenIK. Urban behang met de wereldsteden New York, London, Parijs, Moskou en Peking. Modern behang met prints van bijvoorbeeld Eijffinger, zij hebben ook Wallpower behang (wandgrote dessins) o. Is het grote aanbod van kinderkamerbehang niks voor jou verdiep je dan eens in de mogelijkheden van fotobehang en geef een persoonlijke tint aan de kinderkamer. Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd. Laat je inspireren en bestel online!


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Op het web vind je duizenden soorten tienerkamer behang , vaak veel meer dan in de winkels. Opzoek naar hip tienerbehang? Met deze toffe behangprints creëer je de ultieme “chillplek” voor jouw tiener. Sporthelden, surfdudes of snelle auto’s voor jongens en bloemen, hartjes of flamingo’s voor meiden.


Tienerkamer behang

De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Fotobehang Tienerkamer 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit.


In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Van behang tot meubels, van decoratie tot verlichting. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.


Tienerkamer behang

Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig. Jongensthema`s zijn stedelijk zoals muren, graffiti, steden en transport zoals auto`s, vliegtuigen en boten. Ruim aanbod complete tienerkamers bij Babypark. Waar tieners blij van worden (op hun eigen kamer).


Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar het leukste en liefste behang voor in de kinderkamer. Het leukste behang voor tienerkamers vind je bij Roobol. Met behang maak je in een handomdraai een droomparadijs voor jouw kindje. Zelfklevend behang of vliesbehang wat je aanbrengt met behanglijm.


Met raufaserbehang kun je scheuren wegwerken. Zodra kinderen ouder worden, hebben ze niet zoveel meer met roze of blauw behang. Tijd om de kamer in te richten als echte tienerkamer ! Alles op elkaar afgestemd én heel makkelijk.


Graffiti behang is het ultieme behang voor jouw stoere dochter of zoon. Verras jouw kind met deze originele print. Een tienerkamer ziet er meteen een pak unieker uit.


De tekeningen lijken alsof ze afkomstig zijn vanop een muur in New York.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts