dinsdag 26 januari 2016

Zelf betonnen plantenbak maken

Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar! Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Plantenbak van beton maken ?

Je betonnen plantenbak is nu klaar. Ben je in een creative bui? Dan is zelf een bloembak maken of plantenbak maken leuk om te doen. In de video zie je precies hoe ja dat doet! Zelf mooie dingen maken voor in huis is altijd leuk!


Daarom willen we laten zien dat je betonnen bloembakken prima zelf kunt maken. Werken met beton is vrij eenvoudig en je kunt er geweldige woonitems mee maken. Beton is de laatste jaren een hip materiaal geworden voor het gebruik in huis.


In dit artikel: Een mal maken De mal vullen De plantenbak afmaken Bronnen.

Je kunt thuis je eigen plantenbak maken met behulp van twee bakken en enkele hulpmiddelen. Eerst zul je een mal moeten maken met dozen, kisten of. DIY: Stoere betonnen plantenbak op wielen Louis Hansel via Unsplash. Het is even een klus met wat zwaar tilwerk, maar daarna heb je zeker nog jaren plezier van dit ontwerp.


Mocht u er toch voor kiezen het werk zelf uit te voeren adviseren wij u grondig voorwerk te doen, u goed te laten adviseren, goed gereedschap en de juiste machines te gebruiken en vervolgens uiterst secuur met de uitvoering om te gaan. In de basis kunt u de eerder genoemde stappen volgen. Je kunt natuurlijk heel gemakkelijk een paar mooie bloempotten en -bakken bij Intratuin kopen. Maar het is ook leuk om zelf een plantenbak te maken. Dit kun je doen met nieuw óf oud hout.


Lodewijk gebruikt oude pallets die hij daarna beitst. In de binnenkant plaatst hij worteldoek om te voorkomen dat de wortels door de plantenbak heen groeien. Het is beter om de plantenbak iets boven de bestrating te plaatsen, zodat water makkelijk weg kan lopen. Dit doe je door kleine voetjes onder de plantenbak te plaatsen.


Je kunt voetjes maken door twee kleine, watervaste multiplex plaatjes op elkaar te lijmen. In een handomdraai bij u geleverd. Heel budget dus, deze plantenbak van beton. In het programma WoonTips lost Oscar iedere week een klusprobleem op.


In deze aflevering gaat Oscar zijn dakterras opleuken, hij gaat hiervoor een plantenbak maken. Laat je inspireren en maak het zelf.

Bekijk hier hoe Oscar dit doet. Een bloembak of plantenbak maken. Vaak zie je dat ervaren klussers deze maken voor vrienden en familie om als bijvoorbeeld een verjaardag cadeau.


Het is een project dat geschikt is voor de beginnende klusser. Het is vrij eenvoudig en je kunt er zoveel leuke dingen mee maken voor binnen en voor buiten. Hij is eenvoudig te maken en je hebt er weinig voor nodig.


Hier bij homify barsten we van de goeie DIY ideeën. En die delen we natuurlijk graag met je. Vandaag hebben we een wel heel bijzonder idee voor je, namelijk plantenbakken van beton.


De laatste keer dat je zelf iets van beton hebt gemaakt, is vast een tijdje geleden. Niet getreur we nemen je stap voor stap aan de hand. Eenmaal gevuld zijn de betonnen bloembakken minder handzaam en moeilijker te verplaatsen. Hiermee kunt u eenvoudig de bakken verrijden waardoor u het terras makkelijk kunt schoonmaken of de bakken simpel kunt verplaatsen. Je kunt voor een kunststof plantenbak kiezen, voor een cortenstalen plantenbak kiezen of een houten plantenbak maken.


Bij het maken van een plantenbak heb je enorm veel keuze wat materialen betreft. Enkele wil ik uitlichten omdat die het populairste zijn. Niet heel veel doe-het-zelvers maken zelf een plantenbak van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts