woensdag 13 januari 2016

Wekker philips licht

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


U ontwaakt geleidelijk met zacht licht dat langzaam helderder wordt. Het licht neemt geleidelijk toe gedurende minuten voor de ingestelde wektijd.

Het licht valt op uw ogen en verhoogt het energieniveau in uw lichaam en bereidt uw lichaam zo langzaam voor op het wakker worden. Dit maakt het ontwaken aangenamer. Ik heb last van een ochtendhumeur dat er niet beter op wordt wanneer ik bruut word wakker gemaakt door een wekker. Via een collega hoorde ik over de effecten, maar wilde het eerst niet geloven. Je wordt geleidelijk wakker met het licht en de geluiden.


Als u nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, drukt u gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draait u zich nog eens om. Vijf minuten later gaat de wekker opnieuw. Door de simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt.

Binnen minuten wordt je kamer gevuld met opeenvolgend zacht ochtendroo oranje en helder geel licht. De wake-up light bevat tevens een bedlampje met lichtinstellingen. Coolblue: alles voor een glimlach. Ochtends wordt je kamer gevuld met een geel zonnig licht.


Op basis van langzaam toenemend licht , zoals bij een normale zonsopkomst, wordt je lichaam voorbereid om wakker te worden. Het enige nadeel dat ik ervaren heb aan de lamp is dat de tijd voordat het licht bij het ontwaken aangaat minimaal op minuten gezet kan worden (dus minuten voor de wekker gaat begint de lamp al licht te schijnen en wordt de lamp steeds feller). Ik word vaak al wakker door het licht en kan daarna niet meer slapen. Wekker - ouderwets betrouwbaar Er gaat niets boven een ouderwetse wekker om je ‘s ochtends goed wakker te maken.


Verslaap je nooit meer en schaf een goede wekker aan waarvoor deze bedoeld is: jou zo fijn mogelijk wakker maken! Bij Blokker zijn er verschillende wekkers te koop die bij vrijwel alle behoeftes passen. Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online.


Kies uit producten vanaf € 665. Met zo’n wake up light wekker krijg je ‘s ochtends bij het wakker worden meer zon- licht via de wekker. Je lichaam wordt beter wakker en de dagen lijken minder somber.


Er zijn al enorm veel wake up light wekkers in de markt. Start met wekkers vergelijken en kies degene die bij jou past. Hij oogt immers bijzonder mooi op ons nachtkastje, daar kunnen we zeker niets negatief over zeggen.

Als de wekker afgaat, wordt het display groen. Erg makkelijk in het gebruik is hij wel niet door zijn heel lichte gewicht. Hierdoor moet je het touchgevoelige scherm met twee handen bedienen, omdat de wekker anders wegschuift wegens te licht. Seizoensgebonden klachten kan men doorgaans effectief bestrijden met lichttherapie. De wekker mocht gerust wat zwaarder geweest zijn.


Als aanvulling hierop kun je natuurlijke geluiden selecteren, bijvoorbeeld kwetterende vogels. De kuur duurt doorgaans dagen. Ik heb ook een wekker (lichtwekken Lumu van Phillips ) waarbij je de cijfers kunt instellen op sterkte. Ik kan ook niet slapen van het licht van de wekkercijfers, dat dat was voor mij ook altijd een vereiste.


En nog een tip: neem een wekker met groene cijfer, die dus dimbaar zijn. Groen is een stuk vriendelijker `s nachts. Zoek een wekker , klokradio of wake-up light via de filters in de linkerkolom. Wil je wekkers en ontwaaklampen vergelijken?


Vind een Wake Up Light die bij jou past en wordt wakker zonder stress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts