dinsdag 4 juni 2019

Kwantum gordijnen maken

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. De gordijnen waarvoor deze actie geldt, zijn te herkennen aan de rode labels met 'gratis gemaakt' zowel in de winkels als op onze website. Goedkope gordijnen of gordijnstoffen kopen? De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn.


Kwantum , daar woon je beter van! Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk. Actie gordijnen gratis gemaakt.

Stap voor stap je gordijnen kiezen. Ongeacht welke kleur, welk patroon en materiaal je kiest, maken we deze raamdecoratie graag voor je op maat. Kortoje kunt kiezen uit héél veel mogelijkheden!


Kom direct naar één van onze winkels. Met ons brede aanbod in stoffen en materialen slaag je altijd in raambekleding passend bij jouw woonwens. Daarnaast worden nu meer dan gordijnen gratis gemaakt! Zo kun je nóg voordeliger je gordijn op maat laten maken. Bekijk hier de voorwaarden.


Geldig op de hele collectie op maat. HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Bepaal zelf de kleur, de structuur en de afmetingen en wij gaan direct voor je aan de slag. Onze collectie gordijnen bestaat uit onder andere kant en klaar gordijnen , vitrage en inbetweens.


Gordijnen in álle kleuren en dessins! Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Het is zeker niet zo dat de goedkoopste gordijnen ook de minst mooie oplossing is. Leen Bakker heeft een ruime keuze aan dikke en dunnere gordijnstof: van acryl, katoen, linnen en nylon tot polyester en viscose.

Al deze overgordijnstoffen worden zowel functioneel als decoratief gebruikt. Omdat je je gordijnen op maat laat maken , bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Bij iedere stof op onze website staat vermeld wat de samenstelling van de stof is.


Je kunt natuurlijk ook de stof kiezen en kopen en zelf je gordijnen te maken. Ook alle benodigdheden om gordijnen en overgordijnen zelf te maken , vind je hier. Je hebt keuze uit 2verschillende stoffen. Kies je voor een kant-en-klaar gordijn uit voorraad of heb je liever een op maat gemaakt velours- gordijn ? Een gordijn van soepel vallende stof met een luxe uitstraling.


Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts