vrijdag 21 juni 2019

Raamfolie breed

In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299. De meest gangbare maat raamfolie is folie met een breedte van 45cm.


Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist.

Daarna volgt de breedte van 90cm. Het glasfolie van centimeter breed is verkrijgbaar in zowel statische als zelfklevende varianten. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie.


Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Extra breed raamfolie bestellen?

Het extra brede raamfolie dat wij verkopen is professioneel folie dat veel door glasfoliebedrijven wordt gebruikt. Het folie is gemaakt van een zware hoogwaardige kwaliteit. Laat je niet afschrikken door het woord professioneel raamfolie. Je hoeft namelijk geen professional te zijn om dit folie op de ramen te.


Op zoek naar extra breed raamfolie ? Standaard heeft raamfolie een breedte van centimeter. Er zijn enkele uitschieters van en 60cm. Maar in grote lijnen hanteren fabrikanten een lijn van 45cm, een lijn van en professioneel folie dat nóg breder is. Eenvoudig online bestellen. De goedkoopste plakfolie en raamfolie specialist van Nederland!


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Vandaag besteld = morgen in huis. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen.

Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden.


De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e. Ontwerp online uw persoonlijke raamfolie en bestel direct met onze designmodule. Breed statische raamfolie als privacy glasfolie, raamfolie tegen inkijk, of als decoratieve raamfolie.


Geschikt voor particulieren als raamfolie voor bedrijven. De raamfolies hebben een rolbreedte van 90cm en kunnen tot 15m aan stuk besteld worden. LET OP genoemde prijs is per 50cm ! U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts