maandag 24 juni 2019

Raamfolie zonder lijm

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Raamfolie zonder lijm

Bespaar tot wel via kiesproduct. Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam.


In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte). De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur!


Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels. Kies jouw favoriete ontwerp. Patifix statisch hechtende raamfolie uitvoering retro is een betaalbare, kwalitatieve gebruiksvriendelijke raamfolie.


Eenvoudig aan te brengen zonder lijm ! Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. Zonwerende statische raamfolie donkere tint is een betaalbare, kwalitatieve gebruiksvriendelijke raamfolie. Belangrijk: bubble free raamfolie plakt u ZONDER water.


Heeft u bubble free raamfolie gekregen gebruik dan GEEN water. Als uw raamfolie ontwerp niet recht hoekig is, zit er vaak een lijn om uw ontwerp heen. Deze lijnen zorgen ervoor dat de applicatietape mooi blijft zitten. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.


Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De meeste raamfolie is bubble free raamfolie , waardoor u de raamfolie makkelijk kunt aanbrengen, zonder bellen en blazen! Onze raamfolie is weerbestendig en van hoge kwaliteit.


Raamfolie zonder lijm

Er zit ongetwijfeld iets tussen wat niet alleen praktisch is, maar ook goed bij jouw interieur past. Want het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Het gebruik van inkijkwerend raamfolie is gegarandeerd sfeerverhogend! Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Bekijk snel ons assortiment. Deze raamfolies zijn van uitstekende kwaliteit en hebben meerdere. Info over raamfolie zonder lijm. Resultaten van zoekmachines! Is nu nog niet alles weg, spuit de delen waar de lijm nog op zit nogmaals nat en verwijder het weer met de rakel of het mes.


Afhankelijk van het type glasfolie gebeurt dat met of zonder water. Raamfolie is eenvoudig aan te brengen. Voordat je het raamfolie aanbrengt op het raam, dient eerst de ruit aan de binnenzijde goed schoon en vetvrij gemaakt te worden. Met een grondige schoonmaak voorkom je dat vuil en stofdeeltjes tussen het raam en het raamfolie terechtkomen. Toen wij in dit huis kwamen wonen, zat er ook raamfolie op de ramen.


Ik heb eerst een hoekje losgepeutert en vervolgens zoveel mogelijk langzaam losgetrokken. De stukken die te vast zaten met een raamkrabber losgemaak. De lijm kun je makkelijk met stickerverwijderaar verwijderen.


Daarna goed met spiritus nawrijven zodat alles weg is. Maar het kan er sowieso altijd af! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts