woensdag 19 juni 2019

Landkaart krassen

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Nederlan Europa en de wereld. Op de prachtige Scratch Map Origineel kraskaart kun je bijhouden welke steden of landen je.


De Scratch Map is een mooie wereldkaart van posterformaat, waarbij je landen waar je een keer geweest bent kunt wegkrassen. De wereldkaart begint geheel van goud maar naarmate je meer plekken hebt bezocht wordt de kaart steeds kleuriger.

De Scratchmap is een erg leuk kado om te kopen voor iedereen die van vakanties, reizen en stedentrips houd. Wereldkaarten koop je eenvoudig online bij bol. Maar alleen wanneer je daar geweest.


De wereld is klaar voor u te monteren, waardoor het ideaal voor mensen die lieve creativiteit. Deze Scratch Map is een persoonlijke kras wereldkaart op posterformaat. Kras met een muntje de gouden kraslaag van de landen weg waardoor je laat zien welke plekken jij hebt bezocht! Elke landje heeft een eigen kleur, waardoor je je eigen World Scratch Map creëert.


Door al dat gereis is het makkelijk om het overzicht kwijt te raken. Met de kras wereldkaart heb je voortaan een duidelijk overzicht van al je bezochten steden, landen en continenten door simpelweg de gouden folie laag weg te krassen.

De gouden toplaag is gemakkelijk weg te krassen met een bijvoorbeeld een munt. Onder de speciale grijze kras laag worden de Europese landen in een prachtige blauwe kleur zichtbaar. De landenkaart van Europa is een schitterende hoge kwaliteit landkaart van Europa en heeft een afmeting van 4bij 5cm. Een geweldig cadeau voor een ieder die van reizen houdt en wordt geleverd in een cadeau verpakking koker! Ben jij een echte wereldreiziger?


Op deze wereldkaart kun je de landen waar je bent geweest open krassen. Zo weet je welke landen je nog moet bezoeken! Met de Scratch The World Poster kras je na elke etappe van je wereldreis de plaatsen en landen weg die jij en je reisgenoten onveilig gemaakt hebben. Als je de toplaag van deze wereldkaart wegkrast, komen de landen je in verbluffend detail tegemoet.


Een wereldkaart op glas is een prachtige manier om je interieur op te vrolijken. Deze bijzondere wereldkaart is een lot uit de loterij. Een kraslot beter gezeg want door de landen op de Luckies Scratch Map Original open te krassen , krijg je een mooi overzicht van waar je geweest bent. Een leuk cadeau voor de globetrotter!


Met keuze uit vele verschillende landkaarten van o. Green Nest, MAPOM Geoatlas en Rebel Ontwerp hangt binnenkort ook jouw favoriete landkaart bij jou aan de muur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Vind hier alle deals in National!


Bestel nu de originele kras wereldkaart, deze wordt veilig geleverd in een ronde koker.

De afmeting van de kaart is 82cm x 58cm. Plan je volgende reis met een van de wereldkaart posters van Posters. Droom weg bij de verschillende landen. Ontdek nieuwe delen van de wereld. Met name voor fietsen is deze kaart zeer geschikt, ook als wegenkaart heel goed te gebruiken.


Hier vindt u alle wandkaarten die wij aanbieden. Van stadsplattegronden tot wereldkaarten, ons assortiment is enorm uitgebreid. U kunt een categorie kiezen uit het.


Grote collectie kinderwereldkaarten op voorraad. Kom naar onze winkel in Den Haag of bestel in deze webwinkel. Bestel nu één van onze verschillende wereldkaarten op canvas en krijg er prikkertjes bij!


Pin de plaatsen waar jij bent geweest, of juist naartoe wilt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts