maandag 10 juni 2019

Viscose katoen

De nieuwste trends van het seizoen. Ontdek ze allemaal bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Zie er fleurig uit: bloemenprints!

De mooiste outfit haal je bij OTTO. Goed gekleed weer aan het werk. Bestel de mooiste outfits bij OTTO. De grootste keuze aan broeken! Nu online te bestellen bij OTTO.


Viscose is de kunstmatige variant van katoen. Je ziet het veel in T-shirts, jurken, rokken en blouses. Plus: net als katoen is viscose goed vochtabsorberend en.

Ideaal te dragen bij warm weer, dan blijft het koel en luchtig aanvoelen. Min: is vrij slap van structuur en als de stof nat wordt, bijvoorbeeld door zweet, trek je er makkelijk een gat in. Daarom is viscose niet geschikt voor onder meer sportkleding. Acryl Acryl is een synthetische wolvervanger en wordt veel gebruikt in sokken, sjaals en.


Het wordt vaak gebruikt in kleding, zoals in lingerie. De stof is een combinatie van houtcellulose en katoen en is een plantaardige kunstmatige vezel. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de.


Het heeft een nog hoger absorptievermogen, kan veel vocht opnemen en is erg plooibaar. Bovendien heeft viscose goed hygiënische eigenschappen. De webshop voor al uw modestoffen. Op onze website kunt u online stoffen kopen. U vindt hier modestoffen om zelf uw kleding te maken.


Verder kunt u bij ons terecht. Katoen voelt altijd zachter aan maar dat blijft slechts prettig totdat nat katoen afkoelt en katoen blijft lang nat. Zeker sporters hebben dat liever niet omdat koude spieren schade op kunnen lopen.


Katoen Katoen valt onder de natuurlijke en plantaardige materialen.

Zijn oorsprong is van de katoen plant. Zoals je hierboven ziet zijn er plantages voornamelijk in Noord- en Zuid-Amerika, maar ook India, China en Australië zijn grote partijen. Ook wordt de naam viscose wel als synoniem gebruikt voor rayon. Het productieproces gaat als volgt: cellulose uit hout of katoen wordt behandeld met natriumhydroxide, en dan vermengd met koolstofdisulfide.


Verkoop van stoffen, fournituren en toebehoren. Bij Stoffenwinkel vindt u een mooie collectie goedkope viscose stoffen online van zeer goede kwaliteit. Het is dun, voelt koel aan, is daardoor zeer geschikt voor zomerkleding en wordt dan ook veel gebruikt voor het maken van blouses, rokken en zomerjurken. Andere namen voor viscose zijn rayon en kunstzijde. De meeste viscoses voelen soepel aan en zijn deels rekbaar.


Hierdoor voelt de stof comfortabel aan tijdens het dragen. Grote voorraad met snelle levering Veel van de viscose stoffen online hebben wij op voorraad. Deze stoffen kunnen snel geleverd.


Katoen is een natuurlijke stof gemaakt van de katoenplant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts