maandag 3 juni 2019

Lak steigerhout

De lak die wij gebruiken is een lak op waterbasis die we volledig dekkend aanbrengen. Omdat we de behandeling vaak drie keer moeten herhalen geldt er voor deze afwerking vaak wel een kleine meerprijs ten opzichte van andere afwerkingen. Nano coating penetreert namelijk in het steigerhout maar zorgt er wel voor dat vloeistoffen worden afgestoten. Een verf of lak ligt als het ware op het steigerhout en een nano coating trekt in het hout. Wilt u het steigerhout dus gladder maken dan zal u het hout moeten schuren.


Deze planken komen vaak direct van de bouwplaats waar ze daadwerkelijk op de steigers zijn gebruikt. Ik heb een buitentafel van steigerhout gekocht. Mij werd verteld dat die zonder behandeling na vijf jaar niet meer mooi is als je hem buiten in weer en wind zet. Dus nu wil de tafel behandelen.


Ik wil eigenlijk geen kleur en geen glans maar de oorspronkelijke kleur en look van het steigerhout handhaven. Als je het steigerhout in de winter buiten laat staan is het belangrijk om het hout goed te behandelen. Beits beschermt het steigerhout het beste tegen sneeuw, regen en wind.


Steigerhout In De Herfst En De Winter Buiten Laten Staan. Heb je geen plek in de schuur of garage kun je het beste het steigerhout beitsen of houtolie op aanbrengen. Beits, olie en lak Beits en Olie voor de behandeling en bescherming van al uw steigerhouten meubelen, schuttingen en planken.


Verkrijgbaar in diverse kleuren en zowel voor binnen als buitengebruik. Al onze beitsen en olieen garanderen een langdurige bescherming van uw materialen. Ideaal in combinatie met onze steigerhouten meubelen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Greywash op rode houtsoorten.


Lak steigerhout

Kun je houtsoorten met een rode kleur of ondertoon ook whitewashen of vergrijzen? Lees vooral verder, want met onze tips voorkom je dat je eindigt met een roze tafel of kast. Als eerste kun je proberen om een eventuele lak of beitslaag van het meubel af te. Tweepersoons bed van steigerhout greywash afL200xB160H40cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Tweepersoons bed van steigerhout gemaakt voor een matrasmaat van 160x200cm.


Het steigerhout is behandeld met een waterafstotende greywash. Uitleg nano lak behandeling van steigerhouten meubelen. Voor steigerhouten meubelen voor zowel binnen als buiten. De behandelde meubelen zijn langdurig waterafstotend.


Algen- en schimmelaangroei wordt voorkomen. UV-protectie wordt toegevoegd. De materialen blijven langer in een schone en beschermde conditie. Deze behandeling impregneert het hout waardoor deze beter afneembaar is dan bijvoorbeeld een white of grey wash. Het is een lak welke een zeer mooi effect heeft op oud steigerhout.


Bekijk de houtsoorten om alle behandelingen te zien. Deze lak is uitsluitend geschikt voor binnengebruik. Om steigerhout echt die oude look te geven, kun je ook watergedragen verf of krijtverf gebruiken. Zeker bij krijtverf krijgt het oppervlak een matte en poederige uitstraling.


Lak steigerhout

Met name de grijstinten en de taupekleurige variant zorgen voor een authentieke veroudering van het hout. Nieuw glad steigerhout van A-kwaliteit. Dit is nieuw steigerhout wat super glad is en dus niet geschuurd hoeft te worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Een uitstraling die in ieder interieur tot zijn recht komt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Maar wil je de steigerhouten meubelen toch naar eigen smaak afwerken, dan kan dat natuurlijk.


Loungebank van steigerhout model Winterswijk. Standaard zijn onze banken open van de achterkant, voor een meerprijs kunt u de achterkant laten sluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts