donderdag 6 juni 2019

Stof nepbont

Bestel direct Sportkleding! Winterjassen van alle merken! Alle maten en merken online! De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Het naaien van een nepbont stof , zeker een met langere haren, vergt enige oefening. De stof is dan ook niet de juiste stof om je naaicarrière mee van start te gaan vanwege het gewicht van de stof en de (lange) haren.


Je kunt een imitatiebonten stof wel gewoon naaien met het standaard naaivoetje en een universele naald. Bontshop is de plaats voor imitatiebont, wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is. We hebben de grootste collectie van heel Europa!


Imitatie bont stof online kopen? Met onze bont stoffen haalt u een heerlijke zachte stof in huis die uitermate geschikt is als kledingstof en daarnaast vaak wordt gebruikt als decoratiestof. De bont stoffen zijn in verschillende stoffen in gedeeld: Fur, Teddy en Borg. Bekijk onze premium imitatiebont collectie! Hier vindt u bont van absolute topkwaliteit.


Zeer gedetailleerd imitatiebont, sterke prijs-kwaliteitverhouding! Wij adviseren een universele naald te gebruiken, de dikte daarvan is afhankelijk van de dikte van de stof. Daarnaast raden we sterke garens aan, zoals bijvoorbeeld polyestergaren.


Nepbont kan makkelijk worden gereinigd door middel van drycleaning. Het nepbont koopt u in per strekkende meter. Bij ons betaalt u tevens geen verzendkosten en als u vóór 15.


Voor dames, heren en kinderen. Dit prachtige nepbont voelt zacht knuffelbaar aan waardoor je outfit niet alleen een blikvanger wordt, maar ook heel comfortabel is. Het veganistische alternatief voor echt bont kunt u hier met een heel goed geweten kopen.


Stof nepbont

CARNAVAL: Deze stof is precies het juiste voor uw nieuwe carnavalskostuum! Het is in tegenstelling tot echte vacht voordeliger, kan zelfs gewassen worden en blijft ook in vochtige toestand reukneutraal - qua lookfeel nauwelijke van echt te onderscheiden. Wanneer u een teddy stof nodig hebt voor uw bank, kussens of voor toffe verkleedkleding, dan wilt u natuurlijk genoeg stof hebben om mee te werken. Op deze manier komt u nooit tekort! Ook is deze imitatiebont stof te koop in vele uni kleuren en dan met name de poederkleuren zoals bijvoorbeeld: roze, blauw, beige en groen.


De stoffen worden geleverd in Nederland en België. Stoffen imitatiebont online kopen. Langharige imitatie bont met een brede streep patroon van zwart naar wit.


Stof nepbont

De breedte van de streep is ongeveer 50cm, gemaakt op een stevige gebreide onderrug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts