maandag 17 juni 2019

Landelijke houten spiegels

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Alle merken houten spiegels. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


En met spiegels in dit type interieur komt de landelijke sfeer helemaal tot leven.

Ontdek onze uitgebreide collectie spiegels. Van origineel oude panelen tot robuuste oud- houten spiegels. Antieke landelijke oud houten spiegels.


Naast de houten spiegel met de standaard houten lijst, kun je er ook voor kiezen houten spiegels met een geheel uniek ontwerp kiezen. Echte designer houten spiegels ! Denk aan een houten rand in een haast mozaïek ontwerp, waarbij de houten randjes in allerlei verschillende richtingen lopen en de tussenruimtes opgevuld. De raamspiegels, zeker als een set boven de bank, geven de ruimte diepte.

Bij Neys Lifestyle hebben we verschillende kleuren raam spiegels en ook verschillende maten. Niet voor niets is binnen de collectie landelijke spiegels is de raam spiegel de meest populaire spiegel voor het landelijke interieur. Vind nu jouw favoriete Houten spiegel. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Geef meer sfeer aan de ruimtes in je huis met bijpassende woonaccessoires. Grenen spiegels kunnen in een matte of zijdeglans lak afgewerkt worden maar er zijn ook diverse verf kleuren mogelijk als je liever een spiegel met landelijke uitstraling wilt. Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit.


Bekijk de optielijst met diverse kleuren. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling. Wij kunnen een losse spigellijst op maat leveren of incl. Ook de badkamer verdient een spiegel met een mooie lijst.


U kijkt hier immers dagelijks in! Er is keuze uit spiegels die los staan en die opgehangen kunnen worden. Spiegels voor aan de muur zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: ron vierkant, rechthoekig of halfrond.

Dan heb je ook nog de keuze voor de stijl van de spiegel. Een houten spiegel past perfect bij een robuuste of landelijke interieurstijl. Terwijl je met een modern interieur eerder zou kiezen voor industriële spiegels.


Een barok spiegel kan daarentegen heel mooi tot zijn recht komen in een eclectisch interieur. Een sfeervolle, stoere en landelijke uitstraling in je woning? Voor velen een droom die onbereikbaar is! Ben je op zoek naar spiegels , verlichting, kransen, plaids of rieten woonaccessoires? Landelijke woonaccessoires voor een heerlijk thuis.


Spiegels met rustieke houten lijsten of unieke en eenmalige spiegels in verschillende afmetingen en kleuren. Krijgen jullie die houten hooglanders kaart nog binnen lees meer. Een onwegdenkbaar element in de badkamer, de landelijke spiegel is een veelzijdig accessoire dat in elke kamer geplaatst kan worden, klein of groot. In kleine ruimtes, zorgt bijvoorbeeld een landelijke spiegel het voor diepte, en kunt u daardoor meer helderheid geven aan uw interieur.


Heel sfeervol voor landelijke interieurs en slaapkamers. Naturel houten staande spiegel landelijke stijl met louvre latten detail van J-line. Materiaal: houten staande spiegel met spiegelglas. Nieuwe collectie landelijke staande spiegels louvre van J-line.


Een grote houten spiegel met een prachtig landelijke uitstraling past in ieder interieur. Het geeft de kamer een warme en krachtige sfeer. Brocante stoer sober chique robuust van Het Jagershuis. Welke stijl spiegel past bij je interieur.


Er zijn natuurlijk veel verschillende woonstijlen. Van landelijk en klassiek tot aan modern en industrieel. Als je houdt van een landelijke of klassieke stijl adviseren wij je doorgaans een houten spiegel of een barok spiegel te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts