vrijdag 21 juni 2019

Woood muurdecoratie

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om. Een huis met mooie meubels is fijn, maar het wordt pas echt een thuis met mooie muurdecoratie.

Met muurdecoratie kan je alle kanten op. Van moderne opbergbakken en vintage muurversiering tot houten letters voor aan de muur: met jouw favoriete versiering maak je je huis gezellig en persoonlijk. Zo creëer je een heerlijk. Een mooie muurdecoratie in de vorm van de continenten voor aan de muur.


Welke bestemming kiezen we deze keer? Deze decoratie is gemaakt van wit gelakt MDF. Creëer je eigen stijl in de kinderkamer, woonkamer of hal met deze muurornamenten van Woood.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag.

Woood Muurdecoratie Woood Vlinder. Over wooodHet Nederlandse merk woood staat bekend om zijn. De totale wandboom bestaat uit veertien losse delen.


Met behulp van bijvoorbeeld dubbelzijdig tape (niet meegeleverd) is deze wandboom aan de wand te bevestigen. Alle merken Muurdecoraties. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 3producten vanaf € 50.


Dit betekent dat de muurdecoratie lang mooi blijft en op elk plekje van de muur opgehangen kan worden. Uw downloadaanvraag wordt nu voorbereid. Deze wit gelakte MDF muurdecoratie is een aanwinst voor in zijn of haar kamer. Het totale ornament bestaat uit negen losse delen en maakt samen de voetbalspeler. De onderdelen zijn gemaakt van MDF en wit gelakt.


Naast de bekende muurdecoratie zoals wandklokken en wandpanelen zijn er ook nog veel andere manieren op je muur de juiste look te geven. Handige muurdecoraties zijn bijvoorbeeld wandplanken, wandrekken en ook wandspiegels. Deze muurdecoraties zijn naast de juiste aanvulling voor je wand ook nog eens functioneel. Het stevige, eigentijdse meubilair is zo gemaakt dat het thuis makkelijk ineen kan gezet worden.


Deze wit houten muurdecortie is een aanwinst voor de kamer van elke voetbalfan! De voetballer is gemaakt van wit gelakt MDF. De afmetingen van het ornament zijn (hxbxd) 19x20xcm.

Te combineren met de wit gelakte MDF wandboom met uil. De strakke metalen lamp is in hoogte verstelbaar en de kap met gouden binnenkant draai je omhoog en omlaag. Deze stoere basic spiegels zijn er in verschillende modellen en afmetingen.


De Doutzen spiegels zijn eenvoudig in het design en dit maakt dat ze makkelijk zijn te combineren met andere me. WOOOD Doutzen spiegel metaal zwart, div.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts