donderdag 20 juni 2019

Kwantum verduisterende gordijnen

Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Ontdek ons assortiment verduisterende gordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Mooie gordijnen en raamdecoratie zorgen voor extra sfeer in huis. Kwantum biedt voor iedere woonwens gordijnen en raamdecoratie zoals rolgordijnen, lamellen, roljaloezieën, plisségordijnen en jaloezieën. De beste keuze zijn lange gordijnen (tot de vloer).

Zo houd je al het licht buiten. Bovendien zijn verduisteringsgordijnen vaak gemaakt van zwaardere stof, wat mooier oogt op een groot oppervlak. Lees alles over gordijnen , van de verschillende soorten gordijnen tot het onderhoud. Zo kies je altijd de gordijnen die bij jouw wensen passen. Bij Kwantum kun je terecht voor een uitgebreide keuze aan kant-en-klaar- gordijnen.


Van wit tot zwart tot grijs of juist van rood tot groen tot geel wij hebben kant-en-klaar gordijnen in alle mogelijke kleuren, patronen en dessins. Toch liever je gordijnen op maat laten maken? Je kunt jouw gordijnen op maat samenstellen. Deze gordijnen hangen mooi in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer! Naast normale gordijnen heeft onze website ook verduisterende gordijnen en velours gordijnen.


Soorten raamdecoratie U kunt natuurlijk kiezen voor gordijnen die in harmonie zijn met wanden en vloerbekleding of juist in contrast hiermee. Op zoek naar verduisterende gordijnen ? Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen.


Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag.

Ook voor gordijnen geldt: Kwantum , daar woon je beter van! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Met verduisterende gordijnen kun je je slaapkamer volledig verduisteren en daardoor uitgerust wakker worden na een goede nachtrust. Bij ilumio hebben we een groot aanbod verduisterende gordijnen , waardoor er altijd een gordijn is wat zowel verduistert als dat het goed in het interieur van je slaapkamer past.


Verduisterende gordijnen van ilumio. Bij GAMMA vind je verschillende soorten gordijnen met uiteenlopende functies en doeleinden, van verduisterende gordijnen tot wave gordijnen. Houdt er wel rekening mee bij dit type gordijnen , dat er altijd wat licht langs de kanten van een gordijn kan komen, bijvoorbeeld bij de gordijnrails. Gordijnen kopen bij GAMMA.


Deze verduisterende gordijnen met dubbele laag geven privacy en blokkeren inkomend licht. De gordijnen hebben een eenvoudig maar tijdloos ontwerp. Ze zijn perfect voor thuis en op kantoor. Ze kunnen eenvoudig worden geplaatst, en je kunt ze open houden met de meegeleverde koorden.


De achterste laag van het gordijn is gemaakt van gecoat poly. Onze kant en klare verduisterende gordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en maatwerk. De standaardmaten hebben een levertijd van werkdagen, gordijnen op maat hebben een levertijd van werkdagen. Daarnaast is de levering op het gewenste adres gratis. Je hebt jouw verduisterende gordijnen kant en klaar dus snel en gratis in huis.


Van wolken, sterren en stippen in sprekende kleuren tot een fijn dessin in naturel tinten. Doordat de rolgordijnstof verduisterend is met een witte achterkant, worden licht en warmte weerkaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts