maandag 10 juni 2019

Olifantsoor plant

Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz? Verras met rozen via de post! Nu €1en dagen versgarantie.


Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution.

Topkwaliteit Planten , voordelig en zonder gesjouw thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Ruime keuze planten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Deze namen heeft de Alocasia te danken aan zijn enorme bladeren die wel meter lang kunnen worden.


Het is gelukkig ook niet de moeilijkste plant om te verzorgen. De Alocasia verlangt minimaal vijf uur direct zonlicht. Een locatie voor een raam op het noorden levert meestal te weinig licht.


Deze kamerplant heeft grote bladeren in een vorm die doet denken aan de oren van een olifant.

Wanneer deze binnenplant te weinig zonlicht krijgt kan de plant scheef gaan groeien richting het licht dat er wel is. Dit wist je nog niet over olifantsoor. Ook kenmerkend aan deze Alocasia zijn de lange, pijlvormige bladeren.


Die warme, vochtige omstandigheden heeft de plant dan ook graag in huis. Geef planten als de Alocasia gewoon af en toe een beetje water. In een beetje vochtige aarde groeit de olifantsoor het mooist.


Steek je vinger af en toe eens in de grond en geef water wanneer de aarde droog voelt. Deze exotische plant dankt zijn naam aan de bijzondere zebraprint op zijn stelen. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina. De mooie hart-vormige bladeren doen ook wel denken aan de flaporen van een olifant. Bij een plant op lange stelen, zoals bij deze olifantsoor , moet u er rekening mee houden dat u gemakkelijk in de pot kijkt.


En tegen potgrond wil niet iedereen aankijken. Dek de bodem daarom af met boomschors of plukken mos dat te koop is bij de meeste bloemisten en tuincentra. Zet de plant niet in direct zonlicht.


Om olifantsoor te kweken, moeten de planten minstens 1. Ik heb een olifantsoor thuis. Echter heb ik op dit moment slechts twee bladeren, wat ik bijzonder weinig vind in vergelijking met het moment dat ik de plant aankocht. Bovendien hangen de bladeren heel erg door.


De plant staat ongeveer op een m afstand van het raam.

Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Taro is een meter hoge overblijvende plant uit de Aronskelkfamilie (Araceae). Het blad is groen, pijl- of hartvormig en iets gegolfd.


Omdat het zo groot is (soms wel een meter groot) wordt het ook wel olifantsoor genoemd. Een begonia is een plant die bestaat in zeer veel verschillende soorten,. Alocasia 'Zebrina' ( olifantsoor ) bij Tuincentrum. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. De beste plek voor deze plant is dan ook een paar meter van het raam vandaan.


Olifantsoor : exotische kamerplant met zeer grote bladeren kamerplant, soorten,. Hij zal zich daarbij naar het licht richten, dus om te voorkomen dat de plant scheef groeit, dient u hem regelmatig te draaien. De grote blad verklaart de naam van de plant. Het is een plant welke uit Azië komt en veel in India aangetroffen wordt.


In het tropische regenwoud zorgen de grote bladeren voor bescherming tegen de regen. De bladeren kunnen maar liefst anderhalve meter breed worden. Alocasia, ook wel bekend als olifantsoor , heeft grote getekende bladeren. Ondanks het feit dat het een forse jongen is, ziet de plant er toch luchtig en gestileerd uit, door de hoge, gladde stengels die uit een knol groeien. Die stengels kunnen effen zijn, maar ook tijgerstrepen hebben en het blad is al even spraakmakend.


Daarnaast geeft hij een tropisch sfeertje aan je huis. Deze plant heeft grote bladeren en kan tot wel meter hoog worden. Sinds kort heb ik een nieuwe huisje en hier wil ik een mooie bananenplant of een andere soort plant met grote bladeren. Ik ben gek op exotische planten en Japanse tuinen.


Bezorgd waar en wanneer jij wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts