dinsdag 25 juni 2019

Lakstift aanbrengen

Het is goed te weten dat een lakstift , indien goed aangebracht , een permanente oplossing is. Voor een optimaal resultaat volg je stipt de instructies op die op de stift staan. Als je grotere krassen zelf wilt wegwerken, dan kun je beter kiezen voor een lakspray. De lakstift op kamertemperatuur brengen.


Ideale verwerkingstemperatuur tot 25°C. Voor gebruik de lakstift minuten goed schudden en een proefstukje maken.

Voor het aanbrengen van de volgende laag, de lakstift weer schudden. Verdun bovendien de lakstift nooit met een verdunner, want daardoor wordt de lakstift minder goed bruikbaar. Herstellen autolak met lakstift.


Het herstellen van autolak met een lakstift kan door middel van de volgende vijf stappen: Stap 1: Schud de lakstift minimaal twee minuten. Hee beste forumlezers, Vraagje,, heb hier een daar wat steenslag en stukjes uit de lak. In hoeverre kun je dit mooi bijwerken met een lakstift. Lakstift 1K BLANKE LAK Standox van voor 50.


AANBIEDING: Deze blanke lak is in combinatie met de lakstift autolak, vergeet de lakstift niet mee te bestellen.

Niet moeilijk, wel belangrijk. Gewoon even het flesje tussen duim en wijsvinger vasthouden en ongeveer minuten goed schudden. Zo weet u zeker dat de lak mooi egaal uit het flesje komt en zonder klontjes aangebracht kan worden. Verdun een lakstift nooit, daarmee gaat de kwaliteit, ook van de kleur, achteruit.


Autolak en blanke lak aanbrengen hoe? In het doosje zit een lakstift en nog een lak (denk blanke lak maar weet dit niet zeker). Welnu, ik ben vandaag naar de EMA geweest om een lakstift te bestellen, deze komt morgen binnen als het goed is.


Nu is mijn vraag aan alle mede forummers (is dat correct ABN ). Je brengt de autolak namelijk zelf aan. Een ander voordeel van het zelf aanbrengen van de lak, is dat je je auto niet weg hoeft te brengen. Je kunt de lak direct aanbrengen op de beschadigde plekken.


Wij kunnen je voor elke toepassing de gewenste kleur leveren. Door ons zeer ruime kleuraanbod kunnen wij voor al deze toepassingen een lakstift leveren. Ik zou minimaal 24u (maar liever nog langer) aanhouden tussen het aanbrengen van de laagjes. Een lakstift primer gebruikt wanneer u het kale metaal van het oppervlak kunt zien waarop je de kleurlak wilt aanbrengen.


De primer zorgt voor een goede hechting van de lak op het oppervlak en draagt bij aan de duurzaamheid van de autolak. Op de auto van mijn overbuurman was een keertje Hoerenloper gekrast, maar je moest wel goed kijken om het te kunnen zien.

Toen hij eenmaal met de lakstift aan de gang was geweest hoefde je niet meer zo goed te kijken. Volgens mij wordt het in van de gevallen er niet echt mooier op. Wilt u graag de Volkswagen originele lakkleur als lakstift in uw auto? Ideaal voor het bijwerken van krasjes of steenslag.


De Volkswagen lakstiften hebben wij binnen een paar werkdagen bij u op locatie! Bijwerken met een lakstift is goed mogelijk : het bijwerken met een lakstift lijkt gemakkelijk, maar is het toch niet. Eerst het plekje ontvetten bijv.


Ook gebruik ik wel ether uit de spuitbus Quickstart of uit de spuitbus contactreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts