woensdag 6 februari 2019

Japans antiek

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Bekijk alles met japans antiek ! Japanese Antique and Vintage. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.

Laten we aan de slag gaan! Verbonden aanhet Rijksmuseum voor Volkenkunde en de Universiteit Leiden. Vele prachtige ontwerpen zijn te vinden op onze veiling, zoals borden, vazen en beelden die zijn gemaakt van mooie diverse materialen. De schotel heeft een gelobde vorm. Je zocht naar: japanse antiek ! Omdat de kasten op maat gemaakt werden, zijn verschillende afmetingen, houtsoorten en stijlen beschikbaar.


Daarnaast hebben we ook een selectie Chinese kasten. De uitstraling is echt fenomenaal.

Produkten die u niet op onze website vindt kunnen naar alle waarschijnlijkheid wel voor u worden besteld of gevonden. Neem hiervoor contact op d. In zeer goede staat voor vragen stuur gerust een. Ook zijn wij gespecialiseerd in antieke poppen.


Wij bieden doorlopend een interessant aanbod van antiek , kunst en verzamelobjecten en vragen dit ook te koop. Bij Jack Nelis Asian Antiques in Den Haag kunt u terecht voor de verkoop en aankoop van Chinees en Aziatisch antiek. We verkopen ook Boeddha’s en sieraden. Bij voorkeur in de originele dozen.


Op dit moment is vanwege dezelfde reden Chinees porselein hoog gewaardeerd. Inkoop zilver , inkoop antiek zilver , inkoop inboedel compleet ,oud of antiek ,inkoop chinees, inkoop curiosa, inkoop oud speelgoed , inkoop antiek porselein, inkoop glas en kristal, inkoop alle rariteiten. De kling heeft goed full polish en toont fijne krassen, chu-suguha hamon met konie (crystal) actieve temper en diepe temper in het punt , itame hada.


Een prachtig pronkstuk in uw interieur, dat is een ding dat zeker is! Een traditioneel en antiek kamerscherm in een luxe gouden kleur. Op het paneel zijn kraanvogels afgebeeld.


Tevens bieden wij aan, Aquarellen, Scrollen, Blockprinten, Netsuké, Beelden en andere kunstvoorwerpen. Vind japan in ons breed assortiment Kunst en antiek.

Profiteer van de koopjes op eBay! Ben je helemaal hierheen gescrolld om over antiek porselein te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene antiek porselein materiaal is keramiek. Kinto is een bekend merk van hedendaags porselein. Index Chinese karaktermerken. Veel Chinees porselein is aan de onderzijde gemerkt met karaktertekens. Meestal duiden ze een bepaalde periode aan waarin een keizer.


Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot de grootste bron van antiek en decoratieve objecten in de Amsterdamse binnenstad. Wij bevinden ons met een winkelruimte van 550m² op de grens van het populaire winkelgebied “De 9. Wat is het geheim van het kunnen herkennen van antiek of waardevolle spullen? Kennis en ervaring Het kunnen herkennen van mogelijk waardevolle spullen is een kunst op zich.


Het leren herkennen van antiek op een rommelmarkt begint met kennis en ervaring. Zoals met veel andere dingen is vrijwel alles te leren zolang het maar vaak genoeg wordt. Alles op het gebied van antieke wapens, dolken, messen, geweren.


Antieke Wapens te kopen- en verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts