dinsdag 26 februari 2019

Potten brynxz

Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


BRYNXZ wil de wereld mooier maken door uw wereld mooier te maken!

Onze unieke potten , vazen en kruiklampen van het beste aardewerk en keramiek passen moeiteloos in elk interieur. De woonaccessoires van BRYNXZ zorgen dat landelijk leven voor iedereen is weggelegd. Stilstaan is achteruitgaan, daarom komt BRYNXZ continu met noviteiten en nieuwe productlijnen.


Uiteraard houden wij de laatste trends, kleuren en stijlen nauwlettend in de gaten, maar de kernwaarden van BRYNXZ staan áltijd voorop. Elk productidee wordt nauwkeurig onderworpen aan een strenge selectie. BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken! Unieke potten , vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. De stijl van BRYNXZ is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos.


Nicheproducten met een twist naar vervlogen tijden, maar met een moderne touch.

De handgemaakte potten , vazen en lampen zijn ontworpen met een kijk op de laatste trends en een vleugje nostalgie. Waar vind ik gratis producten? BRYNXZ maakt unieke lampen, vazen en potten van aardewerk en keramiek voor een stijlvolle leefomgeving.


Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Bekijk het bord brynxz van melanie_koenis op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vazen, Aardewerk en Potten. Elke kandelaar is uniek, dus kan qua vorm, kleur en lengte iets afwijken van de foto. Gaaf in je keuken toiket of badkamer IJzer bruin € 1 95. Set van ornament ballen.


Brynxz rustiek stenen kandelaar. De collectie unieke handgemaakt potten , vazen en lampen van de beste kwaliteit aardewerk en keramiek passen naadloos in elk interieur. Gratis retourneren dagen. Laat u verrassen door de mooie en unieke lampen die het merk ontwerpt.


Elke collectie van dit merk heeft vernieuwing en verfrissing, maar er is toch ook altijd een vleugje pure nostalgie te bespeuren. De Apple tree kandelaar van Pols Potten is centimeter lang. De kandelaar is gemaakt van metaal met een aluminium afwerking.


De BRYNXZ collectie ziet er al super mooi uit van zichzelf maar de collectie is ook erg leuk te decoreren met bijvoorbeeld leuke bloemen, kaarsen, veldboeketten of bijvoorbeeld takken.

Naast de potten , kruizen en vazen heeft BRYNXZ ook nog bijzondere robuuste lampen waarvan de voeten zijn gemaakt van aardewerk. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Op deze pagina treft u aardewerk items.


Prachtig stoer aardewerk potten , schotels, kruiken en zuilen ! Wij maken van kruiken ook kruik-lampvoeten op aanvraag. BREUK BIJ VERZENDING IS GEHEEL VOOR UW EIGEN RISICO, WIJ PAKKEN ZORGVULDIG IN ! Een mooie vaas, pot of kruik van BRYNXZ zorgt voor een stijlvolle leefomgeving. Kleuren en vormen zijn goed met elkaar te mixen, passend in elk interieur.


Een kleine verandering van een pot of vaas kan een compleet ander beeld geven op de vensterbank, dressoir of sitetable.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts