woensdag 27 februari 2019

Kwantum gordijnen inbetween

Kwantum gordijnen inbetween

Laat ons vrijblijvend opmeten of bestel eenvoudig je gordijnen online! Vrijblijvende meet en montage service aan huis voor maatwerk. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ontdek ons unieke assortiment vitrages.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Koop nu gordijnen voor uw huis. Ze zijn wel transparant, maar door de dikkere weving en draad is de stof voller.


Hierdoor worden het gordijnen waardoor je wel naar buiten, maar niet naar binnen kunt kijken. Door een gla doorzichtig gordijn op te hangen, tover jij je gordijnen om tot luxe inbetween gordijnen en krijgt de ruimte een luxe uitstraling. Mooie witte inbetween gordijnstof.


Inbetween gordijnen op maat. Gordijnen in-between wit met print. Of je nu gaat voor gekleurde vitrage gordijnen of voor neutrale kleuren zoals zwart, grijs of witte vitrages: met vitrages geef je iedere ruimte sfeer!


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Kwantum , daar woon je beter van! Een in between is een ideaal gordijn waar je door naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen kunt kijken. Met in betweens Cynthia heb je een mooi in between gordijn in de kleuren wit en zilver, met een subtiele een bloemenafdruk. Ruim assortiment online bestellen!


In between gordijnen op maat geven uw woning een warme uitstraling en past bij elke inrichting. De weving en de draad van deze stoffen is wat dikker waardoor de stof iets voller is. Het gevolg daarvan is dat er minder inkijk en doorkijk is met inbetween gordijnen.


Deze mooie in-between gordijnen is een ongelijk stel. Stuk is breed en het andere stuk 25. En een sfeervol geheel omdat ook in onze collectie inbetweens het juiste gordijn te vinden is op gordijnshop. Ze worden opgehangen als een enkel gordijn , en niet in combinatie met vitrages of gordijnen.


Kwantum gordijnen inbetween

Een inbetween gordijn zorgt voor privacy en lichtinval. Bij inbetween gordijnen kun je bij daglicht vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In de avond bij kunstlicht is dit andersom, daarom worden inbetween gordijnen vaak gecombineerd met overgordijnen.


Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je. Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag. Sfeervolle inbetween carola met bladdessin in de kleur offwhite bestel veilig en vertrouwd op kwantum.


Bestel veilig en vertrouwd op kwantum. Net als vitrages zorgen inbetweens voor het verzachten van daglicht, maar ze zijn niet geheel verduisterend zoals overgordijnen. Welke verschillende stoffen zijn er voor gordijnen ? Bijna alle stoffen, behalve vitrages, kun je voeren met een voeringsstof om een rijker vallend gordijn of betere verduistering te.


Vooral in de woonkamer en slaapkamer zijn gordijnen onmisbaar. Je wilt niet dat iedereen ’s avonds bij je binnen kan kijken en daarom sluit je de overgordijnen zodra het donker wordt en je binnen het licht aan doet. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts