donderdag 14 februari 2019

Muurstickers babykamer olifant

Goedkope muurstickers voor babykamers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen.


Bestel snel en gemakkelijk online!

Wil je de babykamer opfleuren met een leuke muursticker van een olifant ? Deze olifant muursticker is met z’n vrolijke vormgeving zeer geschikt voor de babykamer of als geboortesticker. De muursticker is eenvoudig in één geheel op de muur aan te brengen. Al onze muurstickers maken we zelf van hoogwaardig materiaal. Muursticker van een olifant. Deze olifant sticker heeft een speelse uitstraling en staat super leuk op een babykamer of kinderkamer!


Afmeting op de muur 200cm hoog en 150cm breed.

Behangen is permanent en tijdroven maar het aanbrengen van een supergave muursticker is makkelijk, snel en u heeft direct resultaat! De schildering is gemaakt door Mies to Go met aquarelverf. Deze muursticker met olifant past uitstekend in elke babykamer van een pasgeboren jongen of meisje. Uw kunt de naam van de sticker aanpassen zoals u hemt wilt, in verschillende kleuren en teksten. Het is een ideale manier om de babykamer af te ronden, en wat sfeer en blijheid in de kamer toe te voegen met oli de olifant op de achterzijde.


Denk bijvoorbeeld aan een stijl is een landelijke babykamer of een stoere babykamer. Vervolgens kiest u hierbij de juiste muurstickers zodat deze past in de totale aankleding van de babykamer of kinderkamer. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten muurstickers hebben.


Jungledieren zijn altijd geliefd en bij wall-art. Als je op zoek bent naar de leukste muurstickers voor een babykamer kun je uit heel veel ontwerpen kiezen bij Wall-Art. Op zoek naar een muursticker van een paar een olifant of juist vogels?


Tussen de muurstickers dieren vind je allerlei soorten dieren die je makkelijk en snel op de muur kunt plakken. Zo hoef je niet meer naar de dierentuin om bijvoorbeeld een uil of pinguïns te zien. Bekijk hier de hele collectie van dierenstickers.


Alle merken muurstickers babykamer olifant. Creëer zelf de babykamer die bij jouw kindje past met diverse combinaties!

Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Leuke olifantjes muurstickers voor de babykamer of kinderkamer. Met een muursticker verfraai je je muur in een handomdraai.


Eenvoudig aan te brengen en je zult blij verrast zijn met het resultaat. Leuke muursticker set van stickervellen met. Snelle levering, hoge kwaliteit stickers. Babykamer decoreren met muurstickers.


Een groot assortiment muurstickers voor onder andere de kinderkamer en babykamer. Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. Je krijgt er zeker geen spijt van.


Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker.


Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Kan worden geplakt op iedere egale ondergrond zoals kast, muur of deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts