donderdag 21 februari 2019

Vintage wijnglazen

Specialistisch advies nodig? Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Alle wijnglazen vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.

Je zocht naar: wijnglazen ! Laten we aan de slag gaan! Vintage wijnglazen Roemer retro kerst groene ribbel poot. In mooie staat, glas heeft chipje er af bij de voet. Vintage is weer helemaal hip en trendy en terug van weggeweest.


Een chique gedekte tafel met vintage wijnglazen mogen er echt zijn. Het is weer eens iets anders dan de strak geslepen wijnglazen die we overal tegenkomen. L met daaronder een vierkantje met de letter z.

Mooie vintage wijnglazen zonder beschadigingen. Met wat gebogen pootjes en met rechte poot. Samen €kan evt verzonden. Retro vintage aardewerk wijnglazen met monnik voet! Vintage en brocante glaswerk hebben wij ruimschoots op voorraad.


Grote collectie wijnglazen vind je hier! Wijnglazen tegen de laagste prijzen. Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Bohemia kristallen rode wijnglazen Vintage. Jamie Oliver heeft de Vintage glazen een verrassende vorm gegeven. De inhoud van deze kristallen wijnglazen is maar liefst 820ml. Het glaswerk rek zit mooi boven of onder een kolom flessen en kan modulair uitgebreid worden om aan de behoeften van uw display te voldoen. Vijf mooie vintage wijnglazen op gedraaide voet, gedecoreerd met een geëtste decoratie van bloemen.


Bijpassende wijnglazenrekken voor bij uw wijnrekken. Onze wijnglazenrekken vallen precies in lijn met onze wijnflesrekken, waardoor het een mooie eenheid uitstraalt in uw keuken, wijnkelder, restaurant of slijterij! VintageView levert prachtige unieke stalen wijnglazenrekken voor tot wijnglazen in de kleuren Satin Black en Platinum.

U vind bij ons Deens design, Rottan stoelen, retro meubels en vintage servies. Voor elk interieur een leuk item waarmee u zondigd op de woonregels. Ideaal om een wijntje in stijl te drinken. Set van vier vintage wijnglazen.


Deze wijnglazen worden verkocht als set van vier. Set hoge, slanke wijnglazen van mondgeblazen glas met olijf groene voet. Je ziet dat de kelken mondgeblazen zijn omdat ze onregelmatig van vorm zijn. Een gave set wijnglazen met een gouden rand en voet. De set bestaat uit grote en kleinere wijnglazen.


Zes vintage wijnglazen met afbeeldingen van druifranken. Inhoud: LHoogte: cm. Conditie: zeer goe gaaf. Javascript is uitgeschakeld.


Vintage , brocante en retro servies en glaswerk uit Frankrijk, Belgie of gewoon uit Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts