vrijdag 1 februari 2019

Kattenstaart hor

Kattenstaart hor

Bekijk het gehele assortiment hor. Of bezoek één van onze winkels. Grootste aanbod kampeerartikelen. Hoge kortingen en zeer snelle levering. De grootste collectie horren vind je hier!


Horren tegen de laagste prijzen. Duurzaam, effectief en decoratief, kant en klaar. Gemaakt van 1 polypropyleen, voelt aan als pluche. Afmeting in deurmaat 2x cm.


Eenvoudig in lengte aan te passen. In meerdere kleurstellingen verkrijgbaar. Geen vliegen of andere insecten meer in de zomer dankzij deze kattenstaart.


Het betreft allemaal kantklare vliegengordijnen. Kattenstaart gordijnen zijn effectief, duurzaam en decoratief. Het materiaal van deze kattenstaart gordijnen is 1 polypropyleen en voelt aan als. Deze strip is gemakkelijk zelf te bevestigen.


Ons vliegengordijn kattenstaart wordt compleet geleverd met ophangstrip. Ook zijn de kattenstaarten prima op maat te maken doordat je de onderkant kunt afknippen tot de juiste hoogte. De afmetingen van dit vliegengordijn zijn x 220cm. Vliegengordijnen zijn de oplossing tijdens de zomer om insecten buiten te houden.


Kattenstaart hor

Deze insect werende gordijnen zijn duurzaam en effectief. Het is de beste oplossing om insecten buiten de deur te houden. Vele neutrale en ook vrolijke kleuren beschikbaar.


Bestel hier je favoriete hordeur of vliegengordijn! Snelle verzending in Nederland en België! De kattenstaarten worden ook wel chenille vliegengordijnen genoemd. Vliegen, muggen en andere insecten blijven zo lekker buitenshuis.


Op maat gemaakte horren kopen. Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor , dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Voor iedereen een voordeel. Je kunt aan de breedte met een ijzerzaagje aan de zijkant er een stuk afhalen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wanneer de slierten te lang zijn kun je deze afknippen. Zorg dat je na het knippen deze slierten dichtsmelt met behulp van een aansteker of iets dergelijks.


Dit gordijn weerhoudt insecten er van om binnen te vliegen. Het deurgordijn wordt vanwege zijn uiterlijk ook wel kattenstaart genoemd. Het gordijn bestaat uit vele dikke, wat pluizige stroken die niet alleen geschikt zijn om insecten maar ook hitte buiten te houden.


Een kattenstaart vliegengordijn als verkoelende oplossing. Het hoofddoel van een vliegengordijn kopen is het buiten de deur houden van insecten. Kies je echter voor een kattenstaart vliegengordijn, dan heb je als bijkomend voordeel dat je ook de hitte beter buiten houdt. Hierdoor zet je ook tijdens de hele warme dagen de deur makkelijker open.


Met een kant en klaar vliegengordijn kattenstaart voor de deur, kun je zomers tot in de late uurtjes de deur open laten staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts