vrijdag 8 februari 2019

Japans theeservies

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Servies voor lage prijzen online. Bekijk alles met japans theeservies ! De meeste kopjes zijn geschikt voor de vaatwas. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Uniek design en ideaal om losse thee in klaar te maken.

Shop online en gratis verzending! Japans theeservies in eierschaal porselein. Keramiek is een verzamelbegrip en daarmee worden alle producten van gebakken klei bedoeld.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. In onze Japanse cadeauwinkel verkopen wij diverse prachtige cadeausets met Japanse sushisets, kommen of theekopjes, veelal van het bekende merk Tokyo Design Studio.


Schalen, theepotten en mokken.

Bovendien zijn ze verpakt in een luxe geschenkverpakking! De set bestaat uit kopjes en schoteltjes. De kopjes en schoteltjes zijn rijkelijk gedecoreerd met Oosterse afbeeldingen in sprekende kleuren gecombineerd met goud.


Neemt u dit bijzondere servies mee naar huis? Dit prachtige theeservies van porselein is afkomstig uit Korea. Het is verpakt in een luxe geschenkverpakking en in onze webshop online te bestellen. De theepotten en kopjes worden op dit moment geproduceerd in Japan.


Eind dit voorjaar zal de collectie online komen te staan in de webshop en het zal ook verkrijgbaar zijn in de winkel van HUG THE TEA in Den Haag. De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet. Bent u een liefhebber van ( Japanse ) thee dan is deze set zeker een aanrader. Antiek , kinderservies , geproduceerd in japan. Dit kinderservies is van de 19de eeuw.


De set wordt geleverd in een mooie geschenkdoos en bevat een pot en mooie koppen. Tips voor gebruik Was de theeset bij af met de hand. DESCRIPTION: To the best of my ability (I dont read Japanese), I have determined that this beautiful teapot is a Suzuki porcelain piece, crafted in Japan.


G-E-E-N transport of bezorging door Proveiling mogelijk. Ben je een groot fan van de Chinese of Japanse cultuur én houd je van een lekkere kop thee?

Campingservies is er ook nog! Ook kunt u kiezen uit keramische, glas japans porselein theeservies. En uit gevulde japans porselein theeservies. In de 17de eeuw volgden de Japanners de Chinese stijl, ook voor de export.


In de 18de eeuw werd een eigen stijl ontwikkeld. Na de Kangxiperiode komt er een kort tijdperk wat bekend staat als de Yung Cheng periode. Dit in deze korte periode gemaakte porselein staat bekend als het mooiste wat er is gemaakt voor de europese markt. Deze kop en schotel komen uit een theeserviesje.


Een enkele kop en schotel in deze kwaliteit is al zeer bijzonder en erg gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts