maandag 11 februari 2019

Kleur je eigen van gogh

Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Prachtige Van Gogh wanddecoratie aan je muur. Zijn inspiratie haalde hij uit de Franse landschappen en het boerenleven. Haal nog meer uit je geld.


Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.

Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie. Voor 22:bestel morgen in huis! Ontdek met dit kleurboek de magie van Van Goghs kunst, kleurgevoel en.


Om je alles over het museum en over Vincent van Gogh nóg beter te kunnen laten zien, gebruiken we cookies. De kaarten zijn met alle soorten materialen in te kleuren , van kleurpotlood tot wasco. De extra informatie en de mooie uitvoering spreken me zeer aan, net als een groot deel van de kleurplaten.


Het kleuren is leuk maar ook inspannend om te doen en het resultaat is absoluut de moeite. In opdracht van Karakter Uitgevers en het Van Gogh Museum heb ik een kleurboek voor volwassenen getekend n.

Het was een verrijkende ervaring om de lijnen van de schilder te volgen en de kleurrijke afbeeldingen om te zetten naar kleurplaten. Ga creatief aan de slag met de nauwgezetnagetekende zwart-wit versies van demeesterwerken van Van Gogh. Kleur je eigen Van Gogh (paperback).


Maar waarom dan niet een eigen kleurboek speciaal voor volwassenen? Geef dit kleurboek cadeau om op een ontspannen, haast meditatieve manier (mindfulness) de kunstwerken van Van Gogh tot leven te brengen! De tijd vliegt voorbij terwijl je heerlijk creatief aan het kleuren bent….


Update je garderobe met ons assortiment schoenen, kleding, accessoires. Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO!


Het kleurboek biedt natuurlijk juist ook de mogelijkheid om een geheel eigen. Van uitgeverij Karakter kreeg ik (Jacqueline) het boek kleur je eigen van Gogh op nummer thuis gestuurd. Het is de bedoeling dat je je van eigen Gogh dus kleurt aan de hand van opgegeven nummers.


Ik heb besloten maar plaat te kleuren met stift omdat dit gewoon echt niet mijn smaak is. Ook voor andere Van Gogh Museum producten heeft Zeg Architectuur voordelige aanbiedingen. Deze schitterende reproducties vande mooiste werken van Vincent van Goghkunt u nu zelf kleur geven.


De missie van het Van Gogh Museum is het leven en werk van Vincent van Gogh en de kunst van zijn tijdgenoten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Ook biedt dit boek de mogelijkheid om een eigen kleur aan de schilderijen te geven geheel getrouw de gedachte: Van Gogh , 1jaar inspiratie.

Naar boven Home Vind een winkel Inloggen Service. Bestellen - hoe werkt dat? Get without the ads. Uniek aanbod (tweedehands) boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts