vrijdag 1 februari 2019

Kamerplant makkelijk onderhoud

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Soms sla je met makkelijke kamerplanten twee vliegen in één klap: ze zijn makkelijk te verzorgen en zuiveren de lucht in huis extra goed.

Net als alle planten nemen extra luchtzuiverende kamerplanten koolstofdioxide op en maken ze zuurstof. Daarnaast halen ze ook schadelijke stoffen uit de lucht zoals benzeen en trichlooretheen. Dan vindt u bij Fleurdirect. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan makkelijke kamerplanten. Deze kamerplanten hebben maar weinig verzorging nodig en zijn daardoor erg makkelijk in het onderhoud.


Zo hoeft u voor een gezond en groen interieur niet veel te doen. De makkelijke kamerplanten zijn er in verschillende vormen, kleuren. Planten verzorgen is niet heel moeilijk, je moet gewoon weten wat de behoeften van jouw plant zijn.

Weet je niet zo goed hoe je eraan moet beginnen? Hier vind je makkelijke kamerplanten waarmee het zeker moet lukken. Zo kan jij ook eindelijk aan jouw eigen urban jungle beginnen. Kamerplanten die weinig onderhoud vragen.


Ook zonder speciale aandacht zijn er planten die het in de huiskamer aardig redden. Door de gemakkelijke verzorging neigt men ze wel eens te vergeten en men kijkt steeds weer op als de reddeloos verloren gewaande plant er bovenop komt. Klaar voor een volgende verwaarlozingkuur. Verkleurde of verdorde bladeren? Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en fleurig bijstaan.


Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten. Hoi iedereen,Zoals de titel zegt heb ik sinds kort problemen met een paar van mijn kamerplanten. Het zijn plante die normaal gezien heel makkelijk zijn in onderhoud.


Lees meer Toon meer items. Onderhoud bij een verticale tuin: Om de groene wand het hele jaar door mooi te houden spreekt het van zelf dat er net zoals bij alle kamerplanten geregeld wel eens wat vergeeld of droog blad moet weg genomen worden. Geef deze planten pas water wanneer de grond een langere periode is uitgegedroogd.

Een echte retro kamerplant , deze pannenkoekplant, of Pilea peromioides. Hij heeft platte, ronde bladeren die je aan pannenkoekjes doen denken. Leuke plant voor op een hoge vaas of in een vrolijk gekleurde bloempot. De Pilea is erg makkelijk in onderhoud. Hoogte (inclusief pot): cm.


Via deze pagina een overzicht van de kamerplanten die ik op deze tuinplantensite heb besproken. Het zijn doorgaans planten die ik zelf in de kamer heb staan. Daaroeen lijstje met makkelijk te onderhouden planten. En toch zijn er – naar het schijnt – een aantal exemplaren die niet kapot te krijgen zijn. Dus zijn jouw vingers ook alles behalve groen?


Dan is een van deze makkelijk te onderhouden planten wellicht iets voor jou! Deze plant is niet alleen instagramwaardig, maar ook gewoon makkelijk in de omgang. Het komt zelden voor, maar heel af en toe geeft de plant ook binnen bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts