zondag 3 februari 2019

Kikkerland wekker

Kies uit producten vanaf € 100. Ontdek ons unieke assortiment! Kikkerland wekker op Vergelijk. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Met de sierlijk gevormde behuizing, de bolvormige beglazing en de crèmekleurige wijzerplaat heeft deze wekker een prachtige retro uitstraling. Hij is vervaardigd van ABS en heeft een handig compact formaat.

Groot minpunt voor mij is het volume van het alarm, simpelweg niet hard genoeg en een wekker dient toch om wakker gemaakt te worden. Kan deze wekker dus niet aanbevelen voor degene die een hard volume wenst te horen. Deze wekker heeft pulserend licht, wat aangeeft hoe snel je moet ademen. Door diep met de wekker mee te ademen, ontspan je sneller en val je sneller in slaap.


Deze unieke wekker is spiksplinternieuw, maar hij heeft een uitstraling alsof ‘ie uit de jaren vijftig komt. Dit retro ontwerp heeft een vintage uitstraling door de kleuren en de bolvormige voorkant. Dan kun je hem uitdoen door simpelweg op de knop bovenop te drukken.


Dankzij de secondewijzer hoor je de wekker nauwelijks tikken! De wekker werkt op AA-batterij (exclusief).

Ideaal voor als je ongestoord in slaap wilt vallen. Het wekkertje werkt op één AA-batterij. Hij ziet er leuk uit (beetje plastic-achtig, maar wat wil je voor dat geld), maar hij heeft één nadeel: er zit geen snooze-functie op. Ik gebruik hem dus ook niet als wekker.


Haal vandaag nog die wekkers in huis. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Koop nu wekkers voor uw huis.


Where creativity runs rampant and even the most utilitarian gadget becomes a delightful discovery! Kubus van licht hout, waarop de tijd digitaal in rode cijfers wordt weergegeven. De tijd verdwijnt na seconden weer. Afmeting: x x centimeter. Dit plezier komt in de vormgeving tot uiting en dit zal op zijn beurt ook een glimlach op uw gezicht toveren.


Gratis retour in 3dagen Gratis geleverd v. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Heb jij een droomjob als interieurstylist en plaats je elke dag de mooiste plaatjes op Instagram? Bestel kikkerland speelgoed online.


Batterijen worden niet meegeleverd. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Denk bijvoorbeeld aan een snijplank in de vorm van een elektrische gitaar, een retro wekker en kleurrijke onderzetters. Deze mechanische wekker heeft geen batterijen nodig. U kunt hem eenvoudig opwinden en vervolgens zal de klok drie dagen blijven lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts