donderdag 7 februari 2019

Stomer voor vloer

Bekijk ons unieke assortiment stomers. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Als je stoomreinigers met elkaar gaat vergelijken, dan is het belangrijk dat je weet wat voor functies je allemaal nodig hebt en voor welk doel je je stoomreiniger gaat gebruiken.


Heb je hem alleen maar nodig om de vloer te reinigen, dan zijn een steelmodel of sledemodel stoomreiniger voor jou de beste opties. Voor 23:uur bestel vrijdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


Stoomreinigers doden 9 van de bacteriën zonder gebruik te maken van chemicaliën. Fijn, is het niet meer nodig dat je met een emmer en sop aan de slag gaat. Een stoomreiniger heeft verschillende opzetstukken, en gebruik je voor de badkamer, laminaat vloer , tegelvloer of bijvoorbeeld het fornuis. Met de SteamOne MI60SB Minilys Zwart in huis hoef je niet meer voor elke kreukel in jouw overhemd het strijkijzer erbij te pakken. Deze kledingstomer heeft een kledinghanger zodat je jassen, colberts en overhemden gemakkelijk opfrist.


De stomer is al binnen minuut opgewarmd en klaar voor gebruik. Handig, want zo stoom je nog even die kleine. Op harde oppervlakken zoals steen, tegels, PVC, laminaat of verzegeld parket garanderen ze op betrouwbare wijze een hygiënisch resultaat zonder resten van chemische middelen achter te laten.


Stomer voor vloer

De stoommop gebruik je onder andere voor het poetsen van vloeren en tapijten. Door de lange steel hebben ze wel wat weg van een steelstofzuiger. De slede stoomreiniger is vaak krachtig en beschikt over een groot waterreservoir.


Ideaal voor het schoonmaken van grote oppervlakken, zoals je woonkamer. In het stoomapparaat wordt water aan de kook. Het voordeel van stoom is dat het alles kan reinigen, van de vloer tot het plafond. Maar dan heb je wel de juiste accessoires nodig. Borstel voor kleine oppervlaktes: voor sofa’s, matrassen, wandtapijt, textiel en autozetels.


Stomer voor vloer

Ruitenwasser: voor ruiten en spiegels. Deze stoomreiniger voor vloeren is bijna direct klaar voor gebruik. Maar ook in de woonkamer zorgt de stoomreiniger natuurlijk voor een fris resultaat. Zo is de stoomreiniger ook bedoeld voor de houten vloer en alle naden langs de muren. Gebruik de stoomreiniger daarna ook over het tapijt om de huismijten te verwijderen en ga vervolgens over op je kleding, want ook daar kun je de stoomreiniger goed voor gebruiken!


Top best verkochte stoomreinigers bij Coolblue. Een vloer kan dus wel vuil worden maar is zeker geen goede broeihaard voor bacteriën. We zouden de stomer niet meer kunnen missen. Met Karcher stoomreinigers reinigt u snel en grondig uw vloer , badkamer, keuken en toilet. Doodt van alle bacteriën.


Bij GAMMA vind je apparaten voor uiteenlopende schoonmaakklussen. Voor reinigen met stoom zijn geen chemische middelen nodig. De kracht en temperatuur van de stoom volstaan om hardnekkig vuil op te lossen en maken zo reinigingsmiddelen overbodig. Dat is goed voor de natuurlijke hulpbron water, maar ook voor uw portemonnee.


Reinigen met stoom is ook in een ander opzicht mild voor natuur en hulpbronnen. Open de doos en de wereld aan accessoires komt je tegemoet, goed voor verschillende schoonmaakklusjes. Reinigt niet alleen je vloer , maar ook kleding, de ramen, de oven en veel meer.


De meegeleverde ‘SteaMitt’ valt het meeste op. Deze trek je aan als een soort ovenwant die vlakke oppervlakken goed reinigt. Lees hier meer over de verschillende soorten schoonmaakapparaten, voor welke schoonmaakklussen je deze kunt inzetten en waar je op moet letten als je er eentje aanschaft.


Wil je even snel iets van je vloer afhalen, dan kun je ook gewoon de bezem pakken voor een oppervlakkige reiniging. Het is ook mogelijk om een PVC vloer te reinigen met microvezeldoekjes of een mop met microvezels. Want wil je de vloer dweilen, dan kan dat ook. Gebruik niet te warm water, want dat is niet goed voor de vloer.


Kan me ook voorstellen dat dat niet zo tof is voor een laminaatvloer. Om te zorgen dat we Kieskeurig. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.


Veel mensen maken een natuurstenen vloer schoon met groene zeep, met soda of met schoonmaak azijn. Bij een natuurstenen vloer moet je voorzichtig zijn als je voor het schoonmaken groene zeep, soda of schoonmaak azijn gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts